Pet filmskih zvezda koje ne vole da gledaju svoje filmove

Pet filmskih zvezda koje ne vole da gledaju svoje filmove

Autor: | 30/12/2015

0


Postoje i takve glumice i glumci koji i pored toga što uživaju u svom poslu ne vole da gledaju sebe.

Ovo su neki od njih.

 

Džoni Dep

- Shvatio sam odavno da je bolje da ne gledam svoje filmove, što nije najsjajnije jer propuštate da vidite izvanredan rad vaših kolega. Ali, imam utisak da bi to negativno utivalo na mene. Radije bih da živim u neznanju u vezi sa rezultatima rada jer, jednom kada prestanete da tumačite određeni lik, to više nije vaša stvar.

Džared Leto

- Zapravo, nisam gledao film. Zatražio sam vreću za spavanje ili mali šator kako ne bih morao da gledam ovo -  rekao je Džared Leto na promociji filma "Dallas Buyers Club" iz 2013. u šou emisiji Konana O'Brajena.  On se za vreme promotivnog video klipa sakrio ispod Konanove jakne.

Anđelina Džoli

- Postoji film ili dva koje nisam videla. Više mi se dopada proces stvaranja filma, nego gledanje filmova. Ne volim mnogo da gledam filmove, ali volim da gledam filmove u kojima Bred glumi. Ne volim nikad da gledam sebe.

Džulijen Mur

- Nisam videla nijedan svoj film. Ne mogu da sedim na premijeri niti bilo šta slično. Više volim da glumim, nego da gledam filmove. Gluma mi pričinjava mnogo veće zadovoljstvo nego gledanje gotovog proizvoda.

Megi Smit

- Ne. Ali, poklonili su mi ceo DVD set. A od sada ću raditi sve i svašta jer sam slobodna! - rekla je Megi Smit kada su je pitali da li je nekada gledala "Dauntonsku opatiju".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin