"High street" komadi za idealan kućni doček Nove godine

"High street" komadi za idealan kućni doček Nove godine

Autor: | 30/12/2015

0
Zara

Još uvek nemate planove za Novu godinu, a u zadnji čas ste pozvani na kućnu žurku? Predlažemo vam najbolje kombinacije za novogodišnji doček u kućnoj atmosferi...

Nova godina u društvu najbližih uvek je posebno iskustvo. Intimnija atmosfera, prijatelji koji su vas videli u svakakvim izdanjima i brdo pića i hrane zbog kojih biste najradije obukli trenerku. Ali, čak i ako ste sami organizator žurke na kojoj je tek nekoliko ljudi, malo šljokica i ukrasa nikome nije na odmet. Umesto štikli odaberite predivne šljokičaste ili metalizirane čizmice do zgloba s blok potpeticom, umesto uske mini suknje, bolji izbor je kombinacija crop topa i culottes pantalona, dok će zagrižene ljubiteljke haljina veliki izbor haljina A-kroja pronaći u Zari i H&M-u. Torbicu, koja vam na takvoj žurki  gotovo ni ne treba, zameniće nakit, a izbor ukrasa za kosu stvarno je šarolik.

Idealna kombinacija? Topshop kombinezon boje vina uparen s H&M-ovom jaknom s aplikacijama, a na noge baletanke inspirisane modelom Charlotte Olympia s likom mačaka.

Pogledajte predloge:

Accesorize
Topshop
Topshop
H&M
Topshop
H&M
Zara
Topshop
Mango
H&M
Mango
Zara
Accorisze
Pull & Bear

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin