Uplašen za njenu bezbednost: Meljničenko zabranio Sandri da vodi dete u Beograd?

Uplašen za njenu bezbednost: Meljničenko zabranio Sandri da vodi dete u Beograd?

Autor: | 28/12/2015

0

Bivša modelsica htela je da dovede ćerkicu Taru u Srbiju i da provede praznike sa svojom majkom, ali ruski milijarder nije želeo da čuje za to.

- S obzirom na to da je već dva puta na kuću Sandrine majke bačena bomba, Andrej se plaši za Tarinu bezbednost. Zato je ruski milijarder rekao ženi da njihovo dete neće moći da poseti Beograd do osamnaeste godine, a i tada samo ako izrazi želju da upozna Srbiju - otkriva izvor blizak paru za "Blic" i dodaje:

 - Sandra je podržala njegovu odluku i nije se bunila. Dugo su razgovarali o svemu i ona je shvatila da u Beogradu ima previše ljudi koji bi mogli da naude njenoj porodici - dodaje izvor koji tvrdi da je ovo već treći put da Meljničenkova odlaže dolazak u Srbiju zbog ćerke.

Sredinom juna prošle godine, Sandra je trebalo da poseti Beograd i Novi Sad zajedno s Tarom, međutim, i tada je odložila svoj dolazak.

- Kada je u oktobru poželela da vidi svoju majku i brata, odustala je od puta jer je Tara tada imala dve godine, i Andrej se nije složio s tim da bi trebalo da putuju. Uprkos tome što je uvek u pratnji velikog broja momaka iz obezbeđenja, ona je rešila da odustane od ideje - kazao je izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello