#BIGRaspevanaJelka: Hor "Ison" i Ena Popov vas pozivaju na praznično druženje

#BIGRaspevanaJelka: Hor "Ison" i Ena Popov vas pozivaju na praznično druženje

Autor: | 28/12/2015

0

Zahvaljujući saradnji magazina Hello! i UNICEF-a sa Shopping Centrom BIG, priređeno je još jedno veče sa Raspevanom Prazničnom Jelkom.

Dvanaesti dan po redu Novosađani su imali priliku da uživaju u novogodišnjim pesmama i prazničnoj atmosferi koju su ovaj put priredili članovi mešovito inkluzivnog hora „ISON“. Potpuno drugačiju od svih dosadašnjih Raspevanih Jelki, ovu su krasili naši nešto stariji sugrađani. Predsednica Serbia Fashion Week-a Svetlana Horvat, došla je kao gost programa sa unukom i podelila sa nama da joj je godina bila jako uspešna sa puno druženja i umetnika.

Hor "Ison" poziva vas i večeras na druženje, od 18 časova, na prvom spratu BIG Shopping Centra. Pored ovog raspevanog hora, družićemo se i sa Enom Popov, koju smo pitali po čemu pamti praznike i koja joj je omiljena novogodišnja pesmica:

"Praznike pamtim po kićenju jelke sa mamom i tatom, i divnom vremenu koje smo provodili u krugu porodice. Omiljena novogodišnja pesma mi je "All I want for Xmas is you"."

Pridružite nam se i večeras kako bismo zajedno ispratili poslednje dane ove 2015. godine sa najlepšim prazničnim melodijama. Sve do 8. januara u sklopu SC BIG deca svih uzrasta iz novosadskih škola jezika, glume i pevanja izvodiće program novogodišnjih i božićnih pesama na dekorisanoj konstrukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljati Raspevanu Prazničnu Jelku.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole, a manifestacija je humanitarnog karaktera jer se svakog dana, dok traje program, prikuplja odeća za beskućnike u Futogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo