Poboljšanje: Marinko Madžgalj dobija bitku sa opakom bolešću!

Poboljšanje: Marinko Madžgalj dobija bitku sa opakom bolešću!

Autor: | 27/12/2015

0


Lepe vesti stižu iz porodice glumca Marinka Madžgalja, koji mesecima bije bitku sa opakom bolešću koja je zahvatila pankreas.

Iako su prognoze nakon operacije bile obeshrabrujuće, najnoviji rezultati nakon hemoterapije su pokazali da se bolest povlači.

- Marinko je toliko jak i pozitivan, da je to neverovatno. Zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji, njemu se rak povlači. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje. Iako je bio na konsultacijama kod najboljih lekara u Nemačkoj, lečenje će nastaviti u Srbiji jer ima puno poverenje u lekare KBC „Bežanijska kosa“. Lekari su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja, što ga dodatno umiruje - navodi izvor portala "Telegraf".

Podsećanja radi, Marinku je oboljenje dijagnostikovano u julu ove godine, nakon čega je operisan. Iako su lekari smatrali da će biti potrebne još dve operacije kako bi glumčevo stanje bilo bolje, Marinku su se rezultati poboljšali i bez dodatnih hirurških intervencija.

Madžagalj o svojoj bolesti i danima borbe ne želi da priča u javnosti, dok o njemu, osim lekara, brine devojka Lana Sekulić.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još