Beauty ritual koji će poboljšati tvoj ljubavni život

Beauty ritual koji će poboljšati tvoj ljubavni život

Autor: | 26/12/2015

0

Ako mislite kako jutarnji beauty rituali nimalo ne utiču na ljubavni život, samo ćemo reći da niste u pravu.

Zapravo će to dokazati rezultati jednog nedavnog istraživanja, sprovedenog na dva američka univerziteta.

Naime, istraživači su zamolili žene da se svako jutro pogledaju u ogledalo, stave parfem, zatim šminku, pojedu omiljeni slatkiš, a nakon svega toga da duboko udahnu. To su morale da ponavljaju četiri dana zaredom i da zapisuju svoja opažanja.

Sedamdesetjedan posto njih prijavile su povećanu želju za romantikom, 69 njih je bilo otvorenije za traženje nove ljubavi, 77 posto se osećalo da su društvenije, a 74 posto njih otkrilo je kako je tako bilo samopouzdanije i spremnije za flert.

Važno je napomenuti i kako je ova beauty navika uticala i na ponašanje ljudi, koji okružuju ove žene: njih čak 85 posto primetilo je pozitivne promene u tome kako se drugi ljudi ponašaju prema njima.

Šezdesetpet posto njih pohvalilo se kako su im njihovi partneri, češće nego ikad, davali komplimente, a 56 posto žena priznalo je kako su primetile da drugi sada više koketiraju s njima.

Drugim rečima, ovo jednostavno istraživanje dokazuje kako davanje pažnje sebi samoj, može u trenu podići samopouzdanje, koje je jedna od najatraktivnijih osobina na ženi, ako pitamo muškarce, prenosi index.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/thinkstock