Opra Vinfri kupila vilu u Koloradu za 14 miliona dolara!

Opra Vinfri kupila vilu u Koloradu za 14 miliona dolara!

Autor: | 23/12/2015

0


Šta god da Opra Vinfri uradi, to bude u velikom stilu. Medijski mogul je, ovog puta, potrošila 14 miliona dolara na ogromnu vilu u Teljurajdu, Kolorado, koja ima kompletan podzemni vinski podrum, dugačak 17 metara, koji ovo mesto čini pravim zamkom.

Prostor za vina, koji može sadržati i do 1,600 flaša, dizajniran je da izgleda kao rudarski tunel.

Čelična kolica u podrumu prevoze na starim šinama u jednu hladnu sobu koja, prema agentu za nekretnine, T. D. Smitu, ima "zvučne efekte koji deluju kao da se krećete kroz rudarsko okno, dok su svetla kompjuterizovana i trepere isto kao što bi fenjer treptao u rudniku".

Osim toga, dom je kompletiran sa neophodnom skijaškom opremom, uključujući sobu s blatom, đakuzi za sedam osoba, i pa čak i rudarski automobil koji povezuje vilu sa obližnjom skijaškom stazom.

Prostirući se na 8,700 kvadratnih metara, vila ima pet spavaćih soba, šest kupatila, saunu, gostinjsku kuću i kancelariju.

Postoje dva kamina na drva u kući – jedan od njih nalazi se u dnevnoj sobi. Pogled spolja je jednako spektakularan kao i unutrašnjost kuće. Sa prostranim travnjakom i fenomenalnim eksterijerom, ova vila je, jednom rečju, impresivna.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Curbed.com hellomagazin
Tagovi: opra vinfri vila

Najnovije vesti