Zimska bajka na terasi

Zimska bajka na terasi

Autor: | 22/12/2015

0

Niske temperature ne moraju da budu razlog da zaboravite na terasu. Naprotiv, ona može postati vaše utočište i idila iz bajke, u kojoj ćete uživati uz šolju toplog čaja ili aromatičnog kakao napitka.

Vodite računa da materijali budu otporni na kišu, sneg i niske temperature. Stolice od gvožđa lako se održavaju, ako imate mesta, stavite i stočić, to je idealan kutak za uživanje u zimskom suncu.

Ako je terasa natkrivena ili zastakljena, opremite je drvenim nameštajem, poređajte jastučiće i ćebad u koje se možete ušuškati i gledati kako napolju pada sneg. Sivilo u ovom periodu godine "razbićete" detaljima i nameštajem jarkih boja, žuta priziva sunce, crvena raspaljuje maštu, a ljubičasta daje elegantnu notu.

Na pod terase stavite prostirku koja se lako pere, okolo poređajte lampe i sveće, koje deluju romantično i dobro dođu da zagrejete ruke.

Cveće nije rezervisano samo za proleće. Izaberite zimzelene biljke, poput zelenike, bršljana, šimšira. Ako nemate mnogo prostora, na ogradu zakačite saksije jarkih boja, a lepo izgleda i suvo cveće u vazi. Bajkovitoj atmosferi doprineće činije sa lešnicima i orasima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: bašta dekor