Prava poslastica za pripadnice lepšeg pola: Komedija "Sestre" od 24. decembra u bioskopu

Prava poslastica za pripadnice lepšeg pola: Komedija "Sestre" od 24. decembra u bioskopu

Autor: | 22/12/2015

0

Od četvrtka, 24. decembra, na repertoare našeg bioskopa stiže urnebesna komedija "Sestre" (Sisters), sa Tinom Fej i Ejmi Poler u glavnim ulogama.

Pored njih, ostatak sjajne komičarske ekipe čine Maja Rudolf kao Brinda, megakučka sa završne godine, Ajk Barinholc kao Džejms, Morina neočekivana simpatija Džon Leguizamo kao Dejv, lokalni ložač Džon Sina kao Pazuzu, Dejvov drugar diler droge Rejčel Drač kao Keli, kojoj ova noć treba više no bilo kome drugom i Bobi Mojnihan kao Aleks, štreber sa beskrajnim talentom da priča loše viceve.

"Sestre" su nova komedija reditelja Džejsona Mura o dve razdvojene sestre koje roditelji pozivaju da se vrate kući i raščiste svoju dečiju sobu pre no što prodaju porodičnu kuću. Njihova reakcija je ništa drugo do detinjasti bes. I dok pročešljavaju stvari iz tinejdžerskih dana, Mora i Kejt dolaze na jednu šašavu zamisao. Dok su čitale dnevnik i slušale muziku sa kaseta iz 80-tih, sestre shvataju da je savršen lek za njihovu melanholiju prava žurka. Pokušavajući da povrate stare dane slave, organizuju poslednju žurku za svoje prijatelje poput nekadašnjih srednjoškolskih pod nazivom "Ostrvo Elis". Žurka se pretvara u pravu ludnicu koja je smorenim odraslim prijateljima zaista bila potrebna.

Bioskopi Cineplexx će organizovati Ladies night u četvrtak, 24. decembra u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20h. Pripadnice lepšeg pola te večeri očekuje na poklon magazin Cosmopolitan, kao i druženje sa Rimmel timom i testiranje novog Match Perfection tečnog pudera, dok će oni najsrećniji imati priliku da uživaju u poklonima iznenađenja koje su pripremili brend Rimmel i hotel Metropol Palace.

Karte su već u prodaji I mogu se rezervisati preko sajta www.cineplexx.rs ili kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: film kultura sestre

Najnovije vesti