Katrin Denev otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Katrin Denev otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Autor: | 22/12/2015

0


Katrin Denev poznata je kao jedna od nalepših i najelegantnijih francuskih glumica, još od vremena kada se prvi put pojavila na malim ekranima, 1956. glumeći u filmu "Les Collegiennes".

Godinama kasnije, u sedmoj deceniji života, njena karijera je jednako uspešna, a to dokazuje i njen najnoviji film "The Brand New Testament", komedija koja je premijerno prikazana u maju na 68. Kanskom filmskom festivalu.

Katrin je danas jedna od retkih glumica u Holivudu koja dokazuje da je moguće graciozno stariti, i opet i dalje imati zavidnu karijeru, bez obzira na broj godina...

Kada su je u jednom intervju, novinari pitali koja je njena tajna gracioznog starenja, odgovorila je:
- Pokušajte da se ne borite protiv vremena. Ne kažem da sam ja lično uživala u tome, ali to jednostavno nije toliki problem kada shvatite da je to deo života.

Naredno pitanje novinara odnosilo se na seriju fotografija koje je uradila prošle godine sa Kejt Mos, za koje je, prema njegovoj proceni, bila potrebna velika hrabrost. Nakon konstatacije, novinar je glumici postavio konretno pitanje, koje je glasilo: "Odakle vam samopouzdanja da uradite tako nešto?"

Ketrin je sa dozom ležernošću i samouverenim tonom odgovorila da nije reč o samopouzdanju, već o prilično spontanom događaju nakon kog je nastala ideja o fotografisanju.

Upoznala sam Kejt kada smo obe bile na putovanju u Japanu i tada smo se dogovorile da uradimo fotografije, bez nekog određenog razloga. To nije bila nikakva vrsta takmičenja već samo potreba da uradimo nešto lepo. Ni u jednom momentu nije postojala konkurencija između nas dve. 

Legendarna glumica je ovim divnim rečima potvrdila da upravo ono što poseduje iznutra je i čini tako lepom, te da je to jedina tajna njenog gracioznog starenja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin

Pročitajte još