Zgodni tata Kris Hemsvort: Ako napustim glumu, potpuno ću se posvetiti deci (foto)

Zgodni tata Kris Hemsvort: Ako napustim glumu, potpuno ću se posvetiti deci (foto)

Autor: | 19/12/2015

0
Kris i Elsa na premijeri

Kris Hemsvort trenutno promoviše novi film 'In the Heart of the Sea', a tokom intervjua sa svetskim medijima otvoreno razgovara o svom životu i očinstvu.

Ponosni tata trogodišnje kćeri Indije i jednoipogodišnjih blizanaca Tristana i Saše, priznaje da mu se život promenio na bolje otkako je supruga Elsa Pataki rodila mališane.

Tatina mezimica Indija

- Prošle nedelje vozio sam se sa svojom porodicom u automobilu, a moja kći je bila sa mnom na zadnjem sedištu. Bio sam stvarno umoran, i bez razmišljanja legao sam na sedište stavljajući glavu u kćerkino krilo. Ona je počela da me miluje po glavi i da mi peva. Ne znam o kojoj je pesmi reč... Pogledao sam u svoju suprugu, koja je imala suze u očima - otkrio je 32 godina star Australijanac.

- Postoji neko uopšteno mišljenje da bi roditelji trebali da provode sve svoje vreme štiteći svoju decu. Ali, mislim da zapravo oni štite nas.

Sedeći u tom automobilu s glavom u njenom krilu, shvatio sam: Opa, ona se brine za svog tatu, i to je njen posao. I ta spoznaja je toliko radosna. Bio je to najsrećniji trenutak u mom životu. - prenosi dnevnik.hr.

Krisa toliko osvajaju njegova deca da uprkos velikoj slavi kao i izuzetnoj traženosti u filmskim krugovima, ne bi ga pogodilo kada bi napustio glumački posao, kako bi se u potpunosti posvetio očinstvu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti