Modni debakl: Najgore obučene dame u 2015. godini

Modni debakl: Najgore obučene dame u 2015. godini

Autor: | 18/12/2015

0

Prošla je još jedna godina crvenih tepiha, glamuroznih toaleta, ali i velikih modnih promašaja. U želji da se istaknu, neke poznate dome često su skretale s puta dobrog stila, a ove su nas u 2015. potpuno razočarale svojim modnim izborom.

1. Majli Sajrus 

Majli Sajrus na dodeli MTV nagrada, avgust u Milanu

Nije moglo šokantnije od ovoga! Majli ima samo jedan cilj – da privuče pažnju. U tome i uspeva, ali način na koji to radi je blago rečeno degutantan. Na dodeli MTV nagrada u Milanu pojavila se skoro gola, u srebrnoj kombinaciji koja je jedva prekrivala intimne delove, a to je samo jedan od njenih brojnih modnih promašaja.

2. Hajdi Klum

Hajdi Klum na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu, septembar 2015.

Hajdi Klum jeste lepa i veoma zgodna. Ali kad napravi modnu grešku, ona bude ogromna. Kad se na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu pojavila u žutoj providnoj haljini sa perjem, svi su se pitali da li je ova haljina završena, da li nešto treba da se doda ili skine sa nje. Šta god da je odgovor, ovim izborom je razočarala fanove, a modni kritičari su niskim ocenama rekli svoje.

Mnogima nije bilo jasno šta je Hajdi želela da postigne ovakvim stajlingom, ali jedno je sigurno - dobar stil svakako ne.

3. Kajl Džener

Kajli Džener na American Music Awards, u novembru u Los Anđelesu

Kajli Džener ima samo 18 godina, a njen modni izbor često ne priliči njenom uzrastu. Željom da se istakne seksepilom prelazi granicu vulgarnosti i često ostavlja jako negativan utisak.

Napadna šminka, prevelika usta u kombinaciji sa kožnom haljinom ukrašenom metalnim lancima... Kajli voli da to ima na sebi, ali to svakako nije dobar izbor za jednu tinejdžerku.

4. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan na Nedelji mode, novembra ove godine u Njujorku

Ona je ove godine bila trudnica o kojoj se najviše pričalo, a njen trudnički stil bio je, malo je reći, zabrinjavajuć. Gomila čipke, providnih delova, kožnih komada i štikli koje sigurno nisu udobne za jednu ženu u drugom stanju, a svaka njena odevna kombinacija bila je takva. Svakim pojavljivanjem u javnosti dizala je prašinu.

5. Rita Ora

Rita Ora na Billboard Music Awards, novembra u Las Vegasu

Modni promašaji su kod Rite svakodnevica iako ponekad ume da nas iznenadi pristojnom kombinacijom. Ovoga puta to nije bio slučaj. Bela haljina otkrivala je previše. Pokazala je da pevačica ima zanosne obline, ali ne i dobar ukus.

6. Britni Spirs

Britni Spirs na dodeli Teen Choice Awards, avgusta u Los Anđelesu

Naša voljena ikona iz tinejdžerskih dana nikako da pronađe zajednički jezik sa dobrim stilom. Ove godine pojavljivala se u užasnim izdanjima koja nikako nisu laskala njenoj figuri. Britni, menjaj stilistu!

7. Kira Najtli

Kira Najtli na dodeli Golden Globe nagrada, januara u Los Anđelesu

Lepa glumica ove godine je postala mama, a njen modni stil nekoliko puta nas je razočarao. Na ovogodišnjoj dodeli nagrada na dodeli „Golden Globe“ na Beverli Hilsu, Kira se pojavila u beloj dugoj haljini sa leptirićima i nimalo atraktivnim karnerima oko vrata i po dnu haljine. Moglo je to mnogo bolje!

8. Niki Minaž

Niki Minaž septembra na reviji Aleksandar Vang

Reperka Niki Minaž na sve načine pokušava da se izdvoji od ostalih. Međutim, njen izbor nije uvek najsrećniji, pa je tako dospela na prvo mesto naše liste najgore obučenih slavnih ličnosti.

Bilo da je zakopčana do grla ili da fura minimalistički izgled, bilo da je njena kosa roze, žuta, zelena ili crna, modnim kritičarima priređuje negativno iznenađenje. Umeju oni da budu i oštri u komenatrima, ali ih pevačica ne čuje.

9. Paris Hilton

Paris Hilton oktobra u Šangaju

Paris se nikada nije nalazila na listi najbolje obučenih žena u Holivudu, ali zato je uvek imala svoje zagarantovano mesto na listih modnih promašaja. Ovo izdanje definitivno potvrđuje ono pravilo da novcem ne možete da kupite stil.

I sutra će biti uzdbuljiv dan, dočekaće vas lista zvezda koje su obeležile 2015. godinu. Ta lista ima spektakularan završetak.

10. Lana del Rej

Haljina u kojoj se Lana pojavila na ovogodišnjoj dodeli Golden Globe nagrada može se slobodno okarakterisati kao potpuni promašaj. Plisirana satenska haljina mint zelene boje imala je povrh svega i mašnu na struku i više je podsećala na kostim Male sirene nego na glamuroznu toaletu za crveni tepih.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda

Pročitajte još