M2Malletier: Nova kolekcija torbica za žene sa stilom

M2Malletier: Nova kolekcija torbica za žene sa stilom

Autor: | 17/12/2015

0

Dizajnerke Melisa Losada i Marsela Veles poznate su po svom pročišćenom dizajnu torbi inspirisanih istorijskim elementima, ali i arhitekturom.

Stara izreka "Nikada ne znaš što se krije iza ugla" mogla bi se primeniti na kolumbijske dizajnerke koje su pre tri godine pokrenule brend M2Malletier. Sasvim spontano upoznavanje na žurki zajedničkog prijatelja dovelo ih je do uspešne saradnje koju su prepoznale mnoge žene s dobrim stilom u oblačenju. Miroslava Duma, Ema Stoun, Kejt Blanšet, Ema Roberts, Tejlor SviftSuki Voterhaus samo su neke od osoba iz javnog života koje su ponosno prošetale svoje torbice s njihovim potpisom.

Ema Roberts
Ema Stoun
Tejlor Svift

Već dobro poznate torbice geometrijskih oblika koje ukrašava metalna ručka u novoj kolekciji poprimile su prave letne boje, počevši od tirkiznoplave pa sve do printa u dve boje koji podseća na akvarel tehniku. Uz svaku torbicu dolazi i remen pa možete da je nosite i preko ramena, ali morate priznati da nošena u ruci izgleda puno atraktivnije, prenosi buro247.hr.

Rančevi su posebno zanimljivi jer ih krasi dašak ombrea i podsećaju na slikarsko umetničko delo. Novo ruho čini ih idealnim modnim dodatkom koji će osvežiti letne kombinacije i biti upečatljiv komad svakoj ženi koja ga odabere. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo/facebook/M2Malletier
Tagovi: moda torbice