Šta lak za nokte govori o vama?

Šta lak za nokte govori o vama?

Autor: | 15/12/2015

0

Koliko god da smo sređene za neku priliku, final touch se postiže tek kada stavimo lak za nokte. Veoma je važno da su nam ruke negovane, a nokti sređeni, jer to mnogo govori o tome koliko vodimo računa o sebi. Ipak, boja laka za nokte koji odaberete, može otkriti mnogo više o vama, nego što mislite.

Crveni lak - zavodljivi ste. Crveni lak je, kažu stručnjaci, oduvek bio odraz žene koja je glamurozna i sigurna u sebe. U današnje vreme, imamo pravu eksploziju boja kada su lakovi za nokte u pitanju, ali žene koje se drže crvenog laka, drže ujedno i do klasike i svesne su da sa njim nema greške.

Plavi lak - žena bez predrasuda. Ovo je lak koji ne može ostati neprimećen, pogotovo ako se odlučite za ultrajaku plavu. Vi ste osoba koja želi da bude jedinstvena, drugačija, a naravno, samim tim i upadljiva. Ova boja nije za stidljive.

Trula višnja - sofisticirani ste. Ovo je kombinacija tamno crvene i ljubičaste, koja je trenutno ultratrendi. Može se svrstati u “visoku modu” kada su boje lakova u pitanju.

Lak sa šljokicama - živahni ste. Vi ste neko koga ne drži mesto i ko voli da uživa u svim blagodetima života.

Hromirani tonovi - vizionarski tip. Ova futuristička nijansa laka neće učiniti da brže tipkate brojeve na svom telefonu, ali govori da ste osoba koja preferira tehnologiju. Osoba ispred svog vremena.

Metalni tonovi - nekonvencionalni ste. Tamnosive, metalne boje, koje izgledaju skoro kao crne, deluju uverljivo i mogu da ih nose samo osobe sa izraženom ličnošću i stavom.

Zlatni tonovi - intrigantni ste. Ove nijanse su oduvek nosile dive, koje su umele da zaintrigiraju muškarce. Misterioznost je oduvek važila za jedan od glavnih mamaca za jači pol.

Neutralni tonovi - zavisni ste od nekoga. Volite da vam je neko uvek tu, niste previše samostalni. Njegova dobra strana je što pristaje jednako dobro svim nijansama tena.

Zeleni lak - dinamični ste. Ovo je moćna nijansa laka koji pristaje osobama koje su uvek u pokretu, slobodne i nezavisne. Trenutno ultratrendi boja.

Narandžasti lak - bezbrižni ste. Ovo je izuzetno upadljiva i egzotična boja, koju stručnjaci preporučuju kao idealnu za jesen. Eksperimentišite!

Bebi roze - vi ste damica. Ovo je, kažu, vintage varijanta laka za nokte. Tzv. zrelija i sofisticiranija varijanta roze boje, odlično ide uz odabir garderobe u istom stilu.

Žuta - nepopravljivi optimista. Žuta je boja povezana sa toplotom i suncem, i toliko je upadljiva da je ne možete mimoići. “Kanarinac” žuta boja je idealna za leto, lepršave i vetropiraste osobe.

Ljubičasta - kreativni ste. Ova boja je miks plave, koja umiruje i crvene, koja je dinamična, te tako dobijamo spoj suprotnosti koje daju eksplozivnu kombinaciju, a pritom je i broj jedan među nijansama lakova za nokte ove sezone.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin

Najnovije vesti