Pamela Anderson izbacila kolekciju "veganskih" cipela

Pamela Anderson izbacila kolekciju "veganskih" cipela

Autor: | 14/12/2015

0

Pamela Anderson udružila je snage sa francuskom dizajnerkom Amelie Pichard i napravila kolekciju od pari cipela od materijala koji su, kako se navodi,  "100 odsto veganski".

Slavna lepotica z devedesetih poznata je po golišavim slikama, ulozi u "Čuvarima plaže" i skandalima, ali i dugogodišnjoj odanosti prema organizaciji PETA koja štiti prava životinja.

Strasna ljubiteljka životinja ovog puta je na sebe pažnju javnosti skrenula ulogom dizajnrke i to za cipele "veganskog" porekla.

Cipele su inspirisane stilom devedesetih, ali za inspiraciju su poslužila i Pamelina omiljena mesta - San Trope i Malibu.

- Na neki način smo venčali moja dva omiljena mesta. Razmišljale smo - koja je najpraktičnija, seksi cipela? Nešto što nije ni previsoko, ni prenisko, a što možeš da nosiš i na brod i u klub - objasnila je Pamela.

Sve cipele izrađene su od materijala koji su 100 posto "veganski" i ne sadrže otrove, a dopuštaju nozi da diše. Uz sedam pari cipela, tu je i jedna torba za plažu. Deset odsto od svake prodaje ide za zaštitu životinja.

Ako nekome cipele i ne deluju baš seksi, Pamela se zato potrudila da snimi seksi kampanju, u svom prepoznatljivom stilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: pamela anderson

Pročitajte još