Srpska princeza Indija osvaja Holivud

Srpska princeza Indija osvaja Holivud

Autor: | 13/12/2015

0

Ime joj je dala majka Katarina Oksenberg po zemlji Indiji, u kojoj je se rodila. Nekoliko puta je bila u Beogradu, i priča da bi se rado iz Holivuda preselila ovde. Naravno, ne baš sad.

Indija je ćerka Katarine Oksenberg, najstarija unuka princeze Jelisavete Karađorđević. Ima 24 godine i smeši joj se holivudska karijera.

Indija je sa devet godina prvi put stala pred kamere uz majku i očuha Kasper van Dina u filmu "Vector File", učestvovala je u porodičnom rialitiju "Oženio sam se princezom", a imala je još nekoliko glumačkih angažmana.

A photo posted by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on Sep 12, 2015 at 1:08pm PDT


Ipak, za razliku od njene majke, uspešne glumice, Indijin san je da uspe kao filmski producent.

#throwbackthursday #80s #mymominthe80s #pastelcolor @catherineoxenberg ??❤️

A photo posted by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on Jul 23, 2015 at 5:39pm PDT

Između ostalog, radila je u produkciji filma "November Man", koji je delom sniman i u Beogradu, i kao lični asistent čuvenog holivudskog glumca Pirsa Brosnana.

A photo posted by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on Aug 25, 2015 at 8:31pm PDT


U međuvremenu je otkrila da je i fotografi baš vole, a i ona se, po svemu sudeći, jako dobro snalazi pred objektivom. U poslednje vreme sve češće možete prepoznati njeno lice na naslovnicama magazina, a njeni profili puni su seksi fotki - naravno, sve sa ukusom i dozom elegancije, prenose 24sata.rs.

I tako, dok Holivud polako upoznaje šarmantnu srpsku princezu što kroz filmske, što kroz modne projekte - verujemo da će ona uskoro moći da bira kojim će putem krenuti.

A photo posted by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on Apr 27, 2015 at 4:58pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/indiaoxenberg