Pamela Anderson: Skidanje pred kamerama je zavisnost

Pamela Anderson: Skidanje pred kamerama je zavisnost

Autor: | 10/12/2015

0

Pamela Anderson smatra da je skidanje pred kamerama zavisnost, ali je njen početak, kako tvrdi, bio neverovatno mučan i težak.

Prvi put kada se fotografisala gola, zbog ogromne treme koju je imala, Pamela se ispovraćala po studiju.

- Jednom kad probaš, kad počneš da se skidaš pred kamerama, više ne možeš da staneš. To je prava zavisnost. Prvi put je najgori. Ispovraćala sam studio jer sam se strašno bojala - kaže jedna od najpoznatijih Plejbojevih "zečica" Pamela Anderson (48).

Ona dodaje da će joj nedostajati editorijali u Plejboju, za koji se poslednji put skinula jer časopis više neće objavljivati fotografije golih žena.

Plejboj je najavio u oktobru da će prestati da objavljuje golišave fotografije koje su časopisu, osnovanom daleke 1953, svojevremeno donele popularnost širom sveta. Hefner i njegovi saradnici su kao glavni razlog za ovu odluku naveli dostupnost pornografskog sadržaja.

Pameli je Hju Hefner (89), vlasnik "Plejboja", 1989. godine platio put iz Kanade u Los Anđeles nakon što su je snimatelji zumirali na utakmici američkog fudbala i prikazali je na ekranu na stadionu. Tada je, kaže, prvi put letela avionom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: pamela anderson