Braća i sestre se vole: Vilijam i Kejt "uhvatili" Harija i Pipu na delu

Braća i sestre se vole: Vilijam i Kejt "uhvatili" Harija i Pipu na delu

Autor: | 10/12/2015

0


Da li je na pomolu par godine? I to kakav?

Princ Hari (31) i Pipa Midlton (32) već tri meseca se trajno viđaju, a samo su ih Vilijam i Kejt "uhvatili na delu". To tvrdi magazin "Ok" koji je otkrio i intimne detalje njihove afere, uključujući i to kako su proveli svoj prvi sastanak, kao i to da između njih postoje simpatije već godinama.

Hari je navodno Pipu primetio na venčanju svog starijeg brata i njene sestre, i tom prilikom su flertovali.

- U jednom trenutku, Kejt je otišla da proveri šminku i pronašla ih je u strasnom zagljaju u kupatilu - rekao je izvor.

Kejt je, dodaje, bila veoma besna zbog ovog incidenta. Hari je, ako je verovati ovom tabloidu, nakon toga mesecima pokušavao da osvoji Pipu, ali je ona odbijala njegova udvaranja jer se plašila da će to uznemiriti vojvotkinju od Kembridža.

Vremenom su oboje počeli da se viđaju sa drugim ljudima. Pipa je izlazila sa Nikom Džeksonom (37) tri godine, da bi u oktobru ove godine raskinuli. Hari se zabavljao sa manekenkom Kresidom Bonas (26) i Česli Dejvi (30). Ipak, emocije prema Pipi nikad nisu nestale. A da postoji hemija potvrdila je i foto seansa tokom promcije jedne knjige u kojoj su glumili par i prema rečima očevidaca bili izuzetno uverljivi.

- Između njih je oduvek postojala seksualna tenzija, čak i kada su se zabavljali sa drugim ljudima - kaže izvor.

Igrom slučaja ove jeseni su oboje ostali bez partnera, a jedne večeri u danima dok je još bila "sveža" od raskida Pipa se pojavila na Harijevom pragu "u uskim pantalonama i prozirnoj majici".

- Hari je zapalio sveće i pustio romantičnu muziku. Pili su vino i jeli večeru koju je on pripremio - priča izvor. Šta se desilo posle, nije poznato, ali magazin tvrdi da je Pipa otišla kući tek u tri sata posle ponoći.


Nakon toga, nekoliko puta je provela noć kod njega, ali su se trudili da ih niko ne primeti. Ipak, njihovu tajnu romansu otkrio je princ Vilijam koji je jednom prilikom došao u Harijev stan i našao ih u kompromitujućem položaju. Nije mu se dopalo ono što je video, ali je svestan da ne može ništa da uradi da to prekine.

Pipa i Hari imaju iskrenu emocionalnu povezanosti i njihova veza postaje veoma ozbiljna, tvrdi izvor magazina, a iz palate još uvek nisu komentarisali ove navode.

Izvor: hellomagazin

Najnovije vesti