Vesna de Vinča: Moja agencija vodi devojke u svet, drugi ih vode na uličicu

Vesna de Vinča: Moja agencija vodi devojke u svet, drugi ih vode na uličicu

Autor: | 09/12/2015

0

Pola godine nakon što je na njen splav bačena bomba, vlasnica agencije "Mis Ju" Vesna de Vinča i dalje ne živi spokojno, jer su se pretnje nastavile. Ona je otkrila da i dalje dobija preteće SMS-ove, koje prosleđuje policiji.

- Dobijam pretnje od čoveka sa splava sa kojim se sukobim oko godinu dana. Reč je o pretnjama putem SMS-ova. Dva, tri puta se javio. Na takve poruke ne reagujem. Svaku pošaljem policiji - otkrila je Vesna i ponovila da očekuje od nadležnih organa da zatvore splav koji radi kao noćni klub, jer, prema njenim rečima, nema dozvolu za tako nešto.

- Imam puno pravo da živim svom splavu, kao što to činim punih osam godina. Taj splav je i moj, i papiri to pokazuju, dok ih druga strana nema. Oni moraju da se sele, dobili su zahtev - tvrdi vlasnica agencije "Mis Ju" i dodaje da i dalje oseća da joj je život ugrožen, ali da hrabro nastavlja dalje.

Međutim, problem Vesna nema samo sa vlasnicima susednog splava, već i sa pojedinim javnim ličnostima koje njenu agenciju povezuju sa prostitucijom. Jedna od onih koji je optužio Vesnu da podvodi misice je i striper Dejan Nestorović, koga je Vesna de Vinča tužila za klevete, ali je odlučila da ga ipak ne goni sudskim putem.

- Tužbu sam povukla. Sudski postupak je prekinut dogovorom između Dejana i mene. On se meni javljao pismenim putem, izvinjavao se, pa sam rešila da mu oprostim. To što je izjavljivao je stvarno bilo bez veze - otkrila je Vesna.

Često po medijima možemo da vidimo razne izbore za mis, koji se organizuju po većim i manjim mestima u našoj zemlji, pa smo upitali Vesnu da li takve manifestacije degradiraju izbor za "Mis Srbije".

- Naravno da degradiraju. Skoro sam gledala katalog izbora za mis nekog jezera i na poslednjoj strani videla kako neka od finalistkinja sedi u krilu organizatoru - kaže Vesna, ne skrivajući zabrinutost što mediji daju prostora takvim događajima.

- To je zaista strašno i mediji ne bi trebalo da popularizuju takve manifestacije. Moja agencija devojke vodi u svet. Mi imamo licence, a ovi drugi idu u suprotnom pravcu. Vode ih na uličicu - direktna je bila Vesna.

Kako domaću javnost posebno intrigira njeno druženje sa muzičkom legendom Goranom Bregovićem, zanimalo nas je šta to Vesnu najviše oduševljava kod ovog vrsnog umetnika.

- Moram da vam priznam, Gorana obožavam, i to zato što je redak mudrac na ovim prostorima. Ja se vodim njegovom parolom: "Pišite šta god hoćete, samo da je što veća slika". On je davno prevazišao neke nevidljive prepreke i ušao u neku frekvenciju koja je nepovrediva. Zaista ga mnogo volim i poštujem i krivo mi je što se ne viđamo često - napomenula je Vesna.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Vesna de Vinča

Najnovije vesti