Knjige - za čitanje i zanimljivu dekoraciju doma

Knjige - za čitanje i zanimljivu dekoraciju doma

Autor: | 07/12/2015

0

Ako imate mnogo knjiga u kući, morate da nađete način i da ih lepo i uredno poređate za šta vam, naravno, treba mnogo polica koje ne moraju da budu u jednoj prostoriji, nego bilo gde, tamo gde postoji pogodan prostor.

Nije loše da najpre utvrdite gde biste mogli da postavite police, da napravite neke skice kako biste došli do najinteresantnijih rešenja koja neće biti samo lepa, nego i funkcionalna. Vodite računa da na policama ostane dovoljno prostora i za nove knjige koje će u budućnosti dopuniti vašu biblioteku. Još jedna dobra ideja je da dodate malo topline, tako što ćete ugraditi osvetljenje. Tako celokupan ambijent izgleda prijatnije.

Knjige, naravno, ne služe za dekoraciju nego za čitanje, pa bi trebalo da budu lako dostupne kada god vam je potrebno. Knjige mogu da izgledaju odlično gde god da ih postavite i ne treba da se ograničite na radnu sobu, dnevni boravak ili biblioteku. Mesta kao što su okviri oko vrata ili udubljena pod stepeništem takođe su idealni prostori da se odlože knjige i da vam budu pri ruci. Takođe, možete da odlučite da napravite neke neobične police koje će biti i izuzetna dekoracija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor Police

Pročitajte još