Anabela Atijas: Želim da nastavim pevačku karijeru

Anabela Atijas: Želim da nastavim pevačku karijeru

Autor: | 04/12/2015

0

Pevačica Anabela Atijas nedavno je odlučila da promeni boju kose i na ličnom primeru proveri da li se plavuše zaista bolje zabavljaju od brineta, a nova frizura unela je potpuno novu energiju u njen život. Kao plavuša veoma se dopala i njenom suprugu Andreju, koji je zbog njene odluke da se ponovo aktivira odlučio da se presele u Beograd, a nedavno su kupili i kuću u Pančevu.

- Nedavno sam snimala spot za novi singl "Noćna patrola", koji će uskoro premijerno biti prikazan na “Pinku”, a pošto je pesma nešto provokativnija u odnosu na ono što radim, trebalo je da u ekranizaciji istaknem svoj seksepil. Na predlog tima koji se brine o mom izgledu pristala sam da se ofarbam u plavo samo za potrebe snimanja spota i da već narednog dana vratim staru boju kose, ali, predomislila sam se - počinje priču Anabela.

- Odlične reakcije koje sam dobila, naročito od supruga, bile su presudne da odlučim da zadržim plavu boju kose. Iskreno, i sama se sada bolje osećam i čini mi se da nikada nisam imala ovoliko samopouzdanja. Dok sam bila mlađa bila sam plavuša, ali volim da se našalim da tek sada otkrivam da se plavuše zaista bolje zabavljaju. Došla sam u životnu fazu kada sam u potpunosti zadovoljna svojim životom, pa je to verovatno razlog zašto je promena frizure dodatno podigla moje samopouzdanje - kaže gospođa Atijas i ističe da je reakcija njene najmlađe kćerke, trogodišnje Blankice, bila najburnija.

- Ona me nije prepoznala kada me je videla sa novom frizurom sve dok nisam progovorila, a od tada me zove druga mama, to jest priča kako ima drugu i lepšu mamu.

Atraktivna pevačica otkriva da su se ona i njena porodica već navikli na ponovni život u Beogradu, gde su se preselili otkako je napustila rijaliti-šou"Farma", kao i da njenoj kćerki Luni prija što ponovo živi u krugu porodice.

- Nije nam trebalo mnogo vremena da se naviknemo na novu adresu jer i dok nam je dom bio u Sarajevu stalno smo dolazili u Beograd. Promene su se desile i zbog toga što je Nina ponovo počela ovde da ide u školu, Blankicu smo nedavno upisali na ples, a trenutno joj biramo vrtić. S druge strane, Luna uživa što je ponovo u krugu porodice. Shvatila je da joj takav način života najviše odgovara, iako je svakog vikenda sama, jer smo mi tada u Pančevu, gde provodimo najlepše porodične trenutke - iskrena je Anabela, kojoj prija kada je daleko od beogradske gužve.

- Mojoj porodici je vrlo bitno što imamo našu malu oazu izvan Beograda i koristimo svaki slobodan trenutak da "pobegnemo" u Pančevo. Vikendom smo obavezno tamo, a i preko nedelje, kada Nina ide po podne u školu i kada imamo vremena da se lepo naspavamo, a potom je odvezemo.

Anabela je pre više od tri godine privremeno žrtvovala karijeru i preselila se u Sarajevo kako bi bila uz supruga koji je tamo radio, a sada je on odlučio da napravi džentlmenski korak i isto učini za nju.

- Kada sam odlučila da se ponovo aktiviram u svom poslu, dobila sam punu podršku od Andreja. Odlučili smo da se svi preselimo u Beograd jer to zahteva moja karijera, a moj suprug je rado pristao na to. Sada on čini za mene ono što sam ja radila za njega kada sam napustila život ovde i otišla u Sarajevo, ali tako i treba da bude kada ste u braku - zaključuje gospođa Atijas.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: Anabela Atijas

Pročitajte još

Najnovije vesti