Meg Rajan možda jeste "kraljica botoksa", ali se divno oseća u svojoj koži

Meg Rajan možda jeste "kraljica botoksa", ali se divno oseća u svojoj koži

Autor: | 03/12/2015

0

Meg Rajan je za mnoge sinonim za simpatičnost, ali od kako je počela da eksperimentiše sa botokskom, ta simpatičnost je naglo prešla u antipatičnost.

Pedesettrogodišnja glumica danas važi za "kraljicu botoksa". Paparaci širom sveta prate svaki njen korak, dok ona uporno pokušava da sakrije lice šeširima sa velikim obodima.

Njen pokušaj osmeha u nekome izaziva gađenje, jer ona na licu nema ni jednu jedinu liniju.

Nedavno je za strane medije navela kao se sada oseća divno u svojoj koži. Valjda su sve te operacije pomogle njenom samopoštovanju.

Inače, njen privatni život je buran isto kao pojedine filmse role u kojima je igrala.

Naime, bila je udata za poznatog glumca Denisa Kvejda, koga je ostavila zbog Rasela Kroua.

Meg je 1986. na snimanju filma "Top Gan" upoznala kolegu Entonija Edvardsa i posle kraćeg zabavljanja, počeli su da žive zajedno. Šuškalo se da je Entoni zaprosio Meg, ali da je ona odbila.

Sledeće 1988. godine srela je svog prvog supruga, poznatog glumca Denisa Kvejda. Zabavljali su se tri godine i venčali 14. februara 1991. godine, a godinu dana kasnije dobili sina Džeka Henrija. Rastali su se 2000, a razvod je usledio 2001. Oboje su ostali posvećeni svom detetu.

Meg Rajan je navodno imala aferu sa Raselom Krouom dok su snimali film "Dokaz života". U to vreme bila je udata za Denisa Kvejda, s obzirom na to da je snimanje bilo u novembru 1999, a sa Denisom se rastala u junu 2000. Rasel i Meg su se zabavljali do januara 2001. godine, a onda je svako krenuo svojim putem.

Tokom odmora 2003. godine tabloidi su pisali o njenoj avanturi sa glumcem Vilijamom Kijanom, ali sve je ostalo samo na nagađanju. Oboje su samohrani roditelji i moguće da je tu bilo samo druženja.

Nekoliko godina ništa se nije znalo o njenom ljubavnom životu, a onda je počelo da se šuška kako se viđa sa Metjuom Perijem. Viđeni su na večeri u Los Anđelesu i iako veza nikada nije potvrđena, tabloidi su tokom cele 2007. pričali o ovom paru.

Godine 2009. pričalo se da ima aferu sa britanskim filmskim producentom Grejemom Kingom. Njih dvoje se druže već godinama, a neki izvori su tvrdili da tu ima nečeg više. Međutim, Kingova supruga je negirala ove glasine.

Čini se da je Meg 2010. konačno pronašla onog pravog, s obzirom na to da veza traje i dan-danas.

Američki rok pevač Džon Melenkamp i Meg proveli su nekoliko dana u Martinim vinogradima i Njujorku, nedugo nakon njegovog razvoda sa suprugom Elain, sa kojom je bio 18 godina u braku. Međutim, bliski izvori tvrde da su započeli vezu nekoliko nedelja nakon njegovog razvoda, pa Meg nije kriva za razlaz.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: meg rajan

Najnovije vesti