Razvodi se "Domaćica sa Beverli hilsa" i majka sestara Hadid

Razvodi se "Domaćica sa Beverli hilsa" i majka sestara Hadid

Autor: | 02/12/2015

0


Zvezda serije "Domaćice sa Beverli Hilsa" Jolanda Foster i njen muž muzičar Dejvid Foster objavili su da se razvode. Par koji je u braku proveo četiri godine izdao je tim povodom zajedničko saopštenje.

- Nažalost, naši putevi se razilaze. Proveli smo ukupno devet divnih godina zajedno tokom kojih smo uživali u ljubavi, prijteljstvu i neizostavnim izazovima u karijeri, braku, porodici, zdravlju.

Iako nije naveden razlog razvoda, kao mogući povod jesu Jolandini problemi sa zdravljem. Naime njoj je 2012. godine dijagnostikovana bolest zbog koje je izgubila mogućnost da čita i piše.

- Stres izazvan konstanom borbom sa bolešću potrošio ih je oboje i odrazio se na brak - rekao je izvor blizak paru.

Par je pre pet nedelja najavio današnji događaj, kada je Jolanda objavila zajednički fotografiju na kojoj se ljube u sumrak:

- Predivan završetak, predvinog poglavlja mog života. Divne uspomene na ljubav, život i porodicu ostaće u našim srcima zauvek - navela je tada Jolanda u potpisu.

Jolanda iz prethodnog braka sa Mohamedom Hadidom ima dve ćerke, sada već poznate modele Điđi i Belu, kao i sina Anvara dok če Dejvid iz četiri prethodna braka ima pet ćerki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty, Instagram