Light the flame: Poslušajte tek objavljenu pesmu Tošeta Proeskog!

Light the flame: Poslušajte tek objavljenu pesmu Tošeta Proeskog!

Autor: | 01/12/2015

0


Hrvatski nedeljni “Jutarnji list” ekskluzivno je omogućio preslušavanje nove pesme pokojnog Tošeta ProeskogIf You Wanna Leave Me”, koja je ujedno najavni singl predstojećeg albuma koji je slavni pevač pripremao neposredno pred pogibiju. Preslušavanju je u jednom zagrebačkom muzičkom studiju prisustvovao jedino lokalni Jutarnji list.

Uski krug ljudi koji su se sastali da odaberu muzičke brojeve predvodio je čuveni britanski producent Endi Rajt, koji je producirao sve Tošine pesme na engleskom, iz Makedonije su stigli predsednik Međunarodne Fondacije Toše Proeski, Slaven Risteski i Sašo Mitkov, menadžer njegove matične izdavačke kuće Award, a našla se tu i vlasnica zagrebačke muzičke Agencije Oziris Petra Crnetić, u čijem je studiju nastradali pevač snimio svoje brojne hitove. Ona je ujedno i autorka teksta naslovne pesme albuma, koja će se zvati „Secret Place“.

Na predstojećem albumu našle su se i pesme „Light The Flame“, nežna „Where Do I Belong“, dva instrumentala poznatih Tošinih hitova u unplugged i električnoj verziji, a dok se još pregovara o preostalima, kako zvuči Tošetova „Ako me ostaviš“ na engleskom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: toše proeski

Najnovije vesti