Filharmonijski cirkus za Novu godinu

Filharmonijski cirkus za Novu godinu

Autor: | 01/12/2015

0

Novogodišnji koncert Beogradske filharmonije, tradicionalno najveseliji nastup orkestra, zakazan je za 25. decembar u 20 časova, u Velikoj dvorani Kolarca.

Zbog velikog interesovanja za "najluđe" koncerte Beogradske filharmonije, Novogodišnji koncert se prvi put izdvaja iz redovne koncertne sezone. Ove godine se sprema "Filharmonijski cirkus", uz dirigenta Dejvida Livaja i Nadu Kolundžiju kao solistu.

Klavir-igračka, baloni, bicikl, sirene, kucaća mašina, šmirgle, samo su neki od rekvizita za muzičke akrobatike koje pripremaju Filharmoničari.

Iz godine u godinu, umesto standardnog novogodišnjeg simfonijskog repertoara, Beogradska filharmonija se odlučuje za dobru zabavu, kroz izvođenje dela najrazličitijih žanrova. Tako se, sezonama unazad u Novu godinu ulazilo uz zvuke disko, rok, pop muzike, uz tango plesače, salsa žurku, ruske balade… Za novogodišnje koncerte ne važi uobičajen bonton tako da se osim slušanja publika često poziva i na ples.

Ulaznice po redovnim cenama od 600, 800 i 1000 dinara u prodaji su od ponedelјka 30. novembra, na blagajni Beogradske filharmonije i onlajn.

Komentari (0)

Loading
, Foto:facebook/Beogradska filharmonija hellomagazin