Seka Aleksić za "Hello!": Veljko i ja imamo probleme kao svaki bračni par

Seka Aleksić za "Hello!": Veljko i ja imamo probleme kao svaki bračni par

Autor: | 30/11/2015

0

Dok bezbrižno plovi bračnim vodama, Seka Aleksić zrači samopouzdanjem i odlučnošću, karakterističnim za voljene žene. Folk zvezda uživa u znacima pažnje supruga Veljka, kome se pre pet godina zavetovala na večnu ljubav, od kada strpljivo iščekuju da prošire porodicu. Iako je donedavno otvoreno govorila o veštačkoj oplodnji, tridesetčetvorogodišnja muzička diva odlučila je da poštuje želju svog životnog saputnika i priču o borbi za potomstvo sačuva između njihova četiri zida. Uverena da ljubav pobeđuje sve, dane ispunjava pozitivnim mislima, odabranim ljudima i aktivnostima koje joj prijaju. Od kada je tako uredila svoju svakodnevicu, život joj je mnogo lepši. Pevačica, koja će u novu godinu ući sa Beograđanima, za magazin "Hello!" pozira u društvu životnog partnera, u čijem se zagrljaju najlepše oseća, i otkriva male ženske tajne uspešnog braka i ličnog zadovoljstva.

Brak je danas suočen sa brojnim izazovima, a bavljenje javnim poslom emotivne odnose dodatno stavlja pod lupu. Kako uspevate da čuvate svoju bračnu sreću?

- Najvažnije je da beskrajno volite svog partnera i da mu verujete. Dogovor je, takođe, bitna stavka. Veljko i ja mnogo razgovaramo, važno mi je njegovo mišljenje, bez njega ni u kom slučaju ne donosim odluke, on takođe. Očevici smo prevara, razvoda i svakakvih skandala. Želim da moj brak bude primer drugima, da pokažem da, i pored toga što sam javna ličnost, svoju intimu i te kako umem da sačuvam, odnosno da je dozirano delim sa javnošću. Svesna sam da imam poželjnog supruga, da se gotovo svaka žena okrene za njim, i to mi imponuje. S druge strane, i on zna koga ima pored sebe. I sve dok među nama nema tajni, dok se volimo i jedno drugo poštujemo, ne može se desiti ništa što bi nas ugrozilo. Ja sam zaista srećna žena.

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina "Hello!", koji je u prodaji od ponedeljka 30. novembra.


Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još

Najnovije vesti