Bojan Vasković: Za pravu ljubav su potrebni "hemija", poštovanje i poverenje

Bojan Vasković: Za pravu ljubav su potrebni "hemija", poštovanje i poverenje

Autor: | 30/11/2015

0

Pevač Bojan Vasković, frontmen "Lexington benda" i novi član žirija u šou-programu „Pinkove zvezdice“, postao je tata pre nekoliko nedelja. Spletom nepovoljnih okolnosti, umesto da se raduje najveselijem životnom razdoblju, on sa svojom izabranicom, usled zdravstvenih komplikacija, prolazi kroz težak period. Plod njegove ljubavi sa suprugom, studentkinjom medicine Aleksadrom Jeličić je preslatka beba ženskog pola. Ipak, informacija o očinstvu je sve do otkrića magazina "Hello!" čuvana u strogoj tajnosti budući da je beba rođena prevremeno, zbog čega otac i majka gotovo danonoćno bde nad njom. Naslednica porodice Vasković je od rođenja bila smeštena u nekoliko zdravstvenih ustanova, a poslednja u nizu je bolnica u Tiršovoj ulici, gde je Bojanova supruga sa bebom provela određeno vreme na odeljenju neonatologije. Budući da je veoma pobožan čovek, sve Bojanove molitve odnose se na zdravlje njegove kćerke, koja je rođena sa malom kilažom.

- Iskreno, čini mi se da do sada nisam imao momenata kada sam padao, ostajao nemotivisan i rezigniran. Išao sam korak po korak i ništa nisam preskakao - jedna je od životnih maksima popularnog umetnika, koji ni u najnovijoj nepovoljnoj situaciji ne dozvoljava da ga obuzme tuga i na sve načine se trudi da širi optimizam među bližnjima.

Moral mu podižu i preostali članovi benda, koji su se prilikom nedavnog povratka iz Crne Gore, gde su održali uspešan nastup, trudili da ohrabre Bojana posle svakog telefonskog poziva upućenog supruzi kada je proveravao kako je njegova mezimica, koja je nedavno došla na svet u porodilištu "Narodni front". Dok se Aleksandra pripremala za porođaj ništa nije ukazivalo na to da će beba po rođenju dobiti loše ocene zbog svoje zdravstvene situacije.

Inače, vest o trudnoći supruge pevača "Lexington benda" prolomila se početkom leta, uoči njegovog spektakularnog koncerta na krovu TC "Stadion", odnosno na terenu Fudbalskog kluba Voždovac. Posle toga, Aleksandra i Bojan su se venčali u crkvi na Topčideru, a svečanom činu prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među kojima su se, pored momaka iz "Lexington benda", našli i Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom, Predrag - Peđa Jovanović i mnogi drugi.

Svi su se tada radovali prinovi budući da je mlada na svadbi već bila u poodmakloj trudnoći. I mada im je beba prevremeno rođena, supružnici ne zapostavljaju jedno drugo, međusobno se bodreći s namerom da njihova kćerka ojača i izađe zdrava iz bolnice.

- Mislim da bi svako ko je mojih godina trebalo da ima nekog pored sebe. Mi smo već nekoliko godina u divnoj ljubavi. Za pravu ljubav su potrebni "hemija", poštovanje i poverenje. To je najbitnije da bi veza opstala u ovom instant vremenu - rekao je Bojan pre nego što je njegova voljena na svet donela njihovu naslednicu, za čije se zdravlje grčevito bore.

S druge strane, Vasković ne zapostavlja ni poslovne obaveze, budući da mu je neophodan stalni priliv materijalnih sredstava kako njegovoj novooformljenoj porodici ništa ne bi nedostajalo.

- Bez vere u sebe ne možete da stignete tamo gde ste naumili. Mogu da kažem kako sam ostvario gotovo devedeset odsto svojih snova. Pored zdravlja, moje želje uvek su bile normalne i nisam težio nekoj megalomanštini. Volim skladan život i ne interesuje me kuća od petsto kvadrata, "maserati" ili "lambordžini" - skromno je istakao Vasković, koji je svojom smirenošću i pedagoškim manirima zaslužio mesto u popularnom "Pinkovom" muzičkom šou-programu za decu, koji se emituje svakog petka.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!
Tagovi: bojan vasković