Marija Ćetković na izboru za Mis sveta: Bila sam ponosna što dolazim iz Srbije

Marija Ćetković na izboru za Mis sveta: Bila sam ponosna što dolazim iz Srbije

Autor: | 27/11/2015

0

Mis Srbije Marija Ćetković boravi u Kini, gde se održava svetski izbor za Mis sveta.

Sve je pocelo velikom paradom gde su takmičarke dočekane od strane Kineskog naroda uz mnoštvo osmeha i lepih reči. Zatim su devojke imale svečanu večeru dobrodošlice koju je ispratio neverovatan vatromet o kome nam Marija još uvek priča. Tako je obeležen početak novog takmičenja Miss World 2016.

A photo posted by Marija Cetkovic (@macacetkovic) on Nov 26, 2015 at 11:19am PST

- Smeštene smo u luksuznom kompleksu hotela Beauty Crown 7-Star. Dan je ispunjen mnogobrojnim obavezama, posećujemo škole obilazimo turističke destinacije i svuda nailazimo na dobar prijem i gostoprimstvo. Kineski narod  jako poštuje takmičenja lepote i na svakom koraku nas dočekuju sa cvećem i aplauzom. Danas smo snimali video profile o sebi i zemlji iz koje dolazimo, Bila sam ponosna što dolazim iz Srbije, što imam čime da se pohvalim. Istakla sam prirodne lepote, tradiciju, kulturu i sport, poseban aplauz me je pratio kada sam pomenula Batu Živojinovića koji je ovde filmska ikona, Novaka Đokovića i Ivanu Španović, mala zemlja velikih ljudi, završila sam svoje predstavljanje. Sve ovo potkrepila sam i videom koji sam spremila i ponela za tu priliku, a koji je postavljen na zvaničnom sajtu  Miss World. Družim se sa svim devojkama a posebno sam bliska sa prvim komšijama Mis Crne Gore Natašom Milosavljević i Emilijom Rozman, Mis Makedonije. Uskoro nam  predstoje  takmičenje u sportu, talentu i za  top model. Posebno se ocenjuje humanitarni rad koji lično prezentujem predsednici Miss World organizacije. Pobednice u svim ovim discplinama plasiraju se u top 20.  Nakon  utiska ostavljenog sa članovima žirija pravi se kompletna slika o našem plasmanu - ispričala je Marija.

Naša takmičarka po opremnjenosti i spremnosti ne zaostaje za ostalim kandidatkinjama, došla je potpuno opremnjena. O njenom stajlingu brinule su se tri dizajnerke Kristina Jezdić, Nina Rajak i Amina Hasanbegović, čiju haljinu će naša predstavnica nositi na finalnoj večeri.
- Nadam se najboljem - poručuje Marija

Komentari (0)

Loading
, Foto:marija ćetković / instagram hellomagazin

Pročitajte još