Arena lansira prvi kupaći kostim u svetu koji ostvaruje interakciju putem vašeg smartphone uređaja

Arena lansira prvi kupaći kostim u svetu koji ostvaruje interakciju putem vašeg smartphone uređaja

Autor: | 26/11/2015

0

Sa Olimpijskim igrama u Riju 2016., u moru svetski poznatih brendova, Arena Water Instinct još jednom razvija svoj uticaj u svetu plivanja plansiranjem kupaćeg kostima koji ne nastupa samo na najvišem nivou, već sportisti omogućava direktnu komunikaciju sa kompanijom. Jednostavnom upotrebom smartfona preko novog Powerskin Carbon-Flex Limited Edition kostima, plivač ostvaruje trenutni pristup tehničkim informacijama i savetima kroz interakciju sa ekspretima i šampionima u oblasti plivanja, pozivajući ih da postuju svoj Water Instinct sadržaj. Arena je prvi sportski brend koji primenjuje ovu vrstu inovacije, obezbeđene od strane id00-a – da komunicira i obezebeđuje dodatnu vrednost za korisnika na ovaj način.

- Sposobnost da budete bliži Vašem potrošaču, ostvarujući svakodnevnu komunikaciju sa njim je super šansa za brend kao što je Arena - rekao je Giuseppe Musciacchio, Generalni menadžer razvoja brenda.

- Današnja tehnologija značajno je promenila obrazac potrošnje, što predstavlja dodatni izazov za kompaniju kao što je Arena koja promoviše ono što zaljubljenici u plivanje vole.

idOO tehnologija u novom Powerskin Carbon-Flex Predator Limited Edition dostupna je kroz čip koji je intergrisan u sam kostim. Instaliranjem idOO aplikacije preko Google Play Store-a i postavljanjem Vašeg smartphone uređaja blizu čipa, korisnik je u mogućnosti da pristupi ekskluzivnim Arena informacijama i servisima kao što su: tehničke specifikacije i autentičnost kostima, saveti u vezi sa izborom odgovarajuće veličine kostima, način oblačenja i održavanja istog. U suštini, plivači će biti u mogućnosti da ostvare direktnu interakciju sa trenerima, ekspertima i šampionama u ovoj oblasti kao članova Arena Elite Team-a; da postave pitanja, zadovolje svoju znatiželju, da prime lične savete, like-uju svoje omiljene sportiste, share-uju svoj ’’Water Instinct’’ postavljanjem slika ili ličnih impresija, što će biti postavljeno na Arena Water Instinct strani.

Powerskin Carbon-Flex Predator Limited Edition kostim dizajniran je tako da se lako prilagođavanja telu, a odobren je od strane FINA-e.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: kupaći kostim

Najnovije vesti