Ona je odbila Šona Konerija i to s razlogom

Ona je odbila Šona Konerija i to s razlogom

25/11/2015

0


Karli Sajmon američka pevačica i vlasnica hita "You're so vain" otkrila je u autibiografskoj knjizi da je odbila ponudu da sa sestrom učestvuje u trojci sa slavnim Šonom Konerijem.

Karli je u knjizi pod nazivom "Boys in Trees" opisala momenat kada je na krstarenju upoznala slavnog škotskog.

Pevačica je bila u društvu sestre Lusi, a slavnom Bondu devojke su poslale ceduljicu preko konobara na kojoj je pisalo da se dive glumčevom radu.

Nakon toga, Koneri je sestre Sajmon pozvao na piće a naredne večeri predložio im je da noć provedu zajedno, što je Karli odbila. Međutim, njena sestra nije, pa je jednu noć provela u kabini slavnog glumca.

Takođe, Karli je u autobiografiji otkrila da je u to vreme Koneri bio u braku sa koleginicom Dajanom Klajent i da je njena sestra tada imala svega 22 godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

5060 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti