Sastojci
400 g kuvanog mlevenog kestena
omanji koren celera
30 g pančete ili šunke
2 čena belog luka
2 lovorova lista
parmezan
so, biber
Priprema
2. Kratko pržite, pa dodajte kesten, lovorov list i vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu.
3. Kuvajte oko 20 minuta na laganoj vatri, posolite ako ima potrebe (ako ste umesto pančete stavili slanu šunku, budite oprezni pri soljenju).
4. Pred služenje izvadite lovor, a svaki tanjir supe pospite parmezanom i biberom.
Napomena: Da bi vam supa bila fino kremasta, vodu postepeno i lagano dodajte, kako je ne bi bilo previše.
Pročitajte još
Upoznajte Friža, maskotu Olimpijskih igara u Parizu, evo šta on predstavlja
Maskota Olimpijskih igara u Parizu
26/07/2024
Saznajte višeIstražite svet portretne fotografije zasnovane na veštačkoj inteligenciji uz HONOR 200 Pro
HONOR 200 Pro, ne samo da ispunjava, već i prevazilazi ova očekivanja
25/07/2024
Saznajte višeAndrija Milošević za godinu dana izgubio 20 kilograma: Redovno vozi bicikl, a evo šta jede
Dijeta Andrije Miloševića skida kilograme i čuva zdravlje
25/07/2024
Saznajte višeVredi probati: Zdrav domaći sok po receptu Slavice Rokvić, idealan za vrele letnje dane
Slavica Rokvić podelila recept za sok od hajdučke trave
24/07/2024
Saznajte višeNišta slađe od mamine kuhinje: Ivana Mihić ne može da odoli Verinom kolaču sa jabukama i nektarinama
Recept Ivane Mihić za kolač sa jabukama
21/07/2024
Saznajte više
Komentari (0)