Sastojci
400 g kuvanog mlevenog kestena
omanji koren celera
30 g pančete ili šunke
2 čena belog luka
2 lovorova lista
parmezan
so, biber
Priprema
2. Kratko pržite, pa dodajte kesten, lovorov list i vode koliko je potrebno da dobijete željenu gustinu.
3. Kuvajte oko 20 minuta na laganoj vatri, posolite ako ima potrebe (ako ste umesto pančete stavili slanu šunku, budite oprezni pri soljenju).
4. Pred služenje izvadite lovor, a svaki tanjir supe pospite parmezanom i biberom.
Napomena: Da bi vam supa bila fino kremasta, vodu postepeno i lagano dodajte, kako je ne bi bilo previše.
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)