Vin Dizel najavio novi film i seriju o Ridiku

Vin Dizel najavio novi film i seriju o Ridiku

Autor: | 24/11/2015

0

Vin Dizel je jedan od najaktivnijih glumaca na društvenim mrežama. Voli i da priča i da piše, i sve to radi, kako ga često opisuju, s ogromnim megafonom.

Tako je objavio i vesti o filmovima "xXx 3", "Brzi i žestoki 8", "Poslednji lovac na veštice" i svim ostalim projektima na kojima radi.

Zato nije iznenadilo kad je Dizel na Instagramu objavio vesti o svom najubitačnijem liku - Ridiku. Premda nijedan od filmova o Ridiku nije bio preterano uspešan, i dalje se mora priznati da su snimljeni za vrlo malo novc, a da su zaradili bar tri puta više od uloženog. Zato je i jasna Dizelova nedavna objava.

- "Merc City" je serija koja će pratiti plaćenike i lovce na glave iz Ridikovog svemira. A narednog meseca DT počinje da piše sledeće poglavlje iz "Ridikovih hronika", Furiju - napisao je glumac na Instagramu.

Očigledno je da je  "DT" o kom Dizel piše u stvari Dejvid Tvohi, scenarista i reditelj sva tri filma o Ridiku. Kako stvari trenutno stoje sa SF serijama, sasvim je moguće i da će se stvarno snimiti taj projekt. Doduše, iako su filmovi bili donekle uspešni, studiji danas ipak očekuju brojke od preko 200 miliona dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: vin dizel