Dženifer Lorens grize savest zbog scene seksa: Pijana sam dolazila na snimanje

Dženifer Lorens grize savest zbog scene seksa: Pijana sam dolazila na snimanje

Autor: | 20/11/2015

0


Dženifer Lorens i Kris Prat će se naći u ulozi partnera u filmu "Passengers" koji će ugledati svetlost dana 2016. godine. Iako uzbuđena zbog ovog novog ostvarenja, glumica kaže da zbog pojedinih scena oseća grižu savesti.

Dženifer Lorens je izjavila da joj je najnelagodnije bilo tokom snimanje scene seksa sa Pratom, kada je osećala grižu savesti, jer se ljubi sa oženjenim čovekom.

Mladoj glumici je ovo prva uloga u kojoj snima scene seksa.

- Svoju prvu scenu seksa snimila sam nedavno sa Krisom za potrebe filma "Passengers", i to je stvarno bizarno. Bilo je zaista čudno - objasnila je glumica i dodala:

- Stvarno sam bila pod dejstvom alkohola. Kad se završilo snimanje, otišla sam kući i pomislila sam "Šta sam to uradila?" To je bio moj prvi poljubac sa oženjenim čovekom. Osećaj koji sam imala u stomaku tokom snimanja je nešto najgore. Znam da je to deo mog posla, ali nisam mogla da ne osećam krivicu. Zato sam pozvala mamu i pitala je: "Hoćeš li mi reći da je to u redu?"

Iako je normalno da se u filmovima pojavljuju i scene seksa, Lorens je otkrila da je to za nju do sada najgore iskustvo.

- Tokom eksplicitnih scena ne znaš šta je "previše". Želiš da budeš što uverljiviji, da ubediš ljude da su emocije iskrene. Međutim, to mi je bilo najgore iskustvo do sada - zaključila je glumica.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin