Katarina Živković i Bane Janković ponovo zajedno?

Katarina Živković i Bane Janković ponovo zajedno?

Autor: | 18/11/2015

0


Maneken Branislav Bane Janković pozvao je pevačicu i svoju bivšu devojku Katarinu Živković da joj pokaže novi stan koji je dobio od roditelja.

Folk pevačica Katarina Živković obnovila je vezu sa bivšim dečkom, manekenom Branislavom Jankovićem, a oni su se tajno videli u stanu koji je Janković nedavno dobio od svoje porodice, kako bi se preselio i započeo novi život, piše "Blic".

- Bane već dugo renovira taj stan, kako bi sve bilo po njegovom ukusu. S obzirom na to da ima puno posla, neće uspeti da se preseli pre Nove godine. Ipak, želeo je da njegova bivša devojka vidi gde će on živeti, pa ju je pozvao da dođe. Tada su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, pa su rešili da njihovom ljubavnom odnosu daju još jednu šansu. Kaća se nedavno vratila iz Dubaija gde je nekoliko nedelja imala nastupe, a Bane ju je sačekao na aerodromu kada se vratila u Beograd - otkriva neimenovani "blizak prijatelj poznatog para".

Prema njegovim rečima kada su Kaći opljačkali stan, prva osoba koju je pozvala da joj pruži podršku bio je upravo Bane. On je tada proveo dva dana sa njom u stanu, jer je Kaća bila u velikom strahu.

- Čujemo se i viđamo. Rešila sam da o privatnom životu ne pričam i da stavim tačku na priču ko mi je dečko, da li ga i zašto krijem. Bitno je da sam srećna - rekla je Katarina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Svet&Style hellomagazin

Najnovije vesti