Srpski odbojkaš zaveo italijansku ministarku!

Srpski odbojkaš zaveo italijansku ministarku!

Autor: | 16/11/2015

0


Vest da je atraktivna italijanska ministarka Marija Elena Boski u vezi sa jednim srpskim odbojkašem odjeknula je poput bombe na Apeninima, a tamošnje novine nagađaju o kom igraču je reč.

Gotovo svi italijanski mediji objavili su kako je Marija u vezi sa odbojkašem iz Srbije, ali da ime sportiste nije poznato javnosti.

Ipak, sve to je bilo dovoljno da krenu nagađanja na tu temu. Navode se imena pojedinih naših odbojkaša koji bi mogli da budu potencijalni momci prelepe italijanske minstarke.

Aleksandar Atanasijević, Dragan Stanković, Saša Starović, Nikola Jovović su odbojkaši koji se pominju kao potencijalni momci prelepe Italijanke.

Ovaj kvartet nastupa u italijanskoj ligi, a svi su članovi i reprezentacije Srbije.

Sve je počelo kada je bivši novinar i jedan od uticajnijih ljudi u italijanskoj javnosti, Luiđi Bizinjani, govoreći na programu Radija 2 rekao

- Marija Elena Boski? Ona je devojka srpskog odbojkaša. Ali, možda je to samo bila neka letnja šema.

"Čizma" je uvek bila stecište naših odbojkaša, tako je i ove sezone, međutim, mediji su spisak skratili na četvoricu.

Marija Elena Boski je ministarka ustavnih reformi u vladi Italije. Zbog svoje lepote i atraktivnog izgleda često je na naslovnicama tamošnjih magazina.

Atraktivna Italijanka uvek navodi kako obožava odbojku, pa i ne čudi što je njen ljubavni izbor upravo pao na predstavnika ovog sporta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Printscreen hellomagazin
Tagovi: odbojka

Najnovije vesti