Prevario jednu od najlepših žena na svetu: Tom na početku veze sa Žizel napravio dete bivšoj devojci

Prevario jednu od najlepših žena na svetu: Tom na početku veze sa Žizel napravio dete bivšoj devojci

Autor: | 16/11/2015

0


Najzgodnija svetska manekenka otkrila je ovih dana da je razmišljala da ostavi Toma nakon što je saznala da je on napravio dete svojoj bivšoj devojci glumici Bridžet Mojnahan na početku veze sa Žizel, 2007. godine. Žizel je razmišljala o raskidu kada je Bridžet javno priznala da nosi Tomovo dete. Govoreći otvoreno o početku veze sa Tomom, s kojim je sada već šest godina u vezi i s kojim ima sina Bendžamina i ćerku Vivijan Lejk, brazilska manekenka prvi put je progovorila i o ovom problemu koji ju je tada zatekao potpuno nespremnu.

- Nisam znala ni šta me je snašlo i nisam imala pojma šta da uradim. To je bio jedan od onih momenata kada samo pomislite, gde da pobegnem?

Naravno, Žizel je odlučila da ostane u vezi s Tomom zato što je "negde duboko u sebi znala da je Tom veoma, veoma dobar čovek".

- On je dobar. On je divan čovek.

Žizel je u početku bila zbunjena zbog činjenice da Tom očekuje dete sa drugom ženom, ali stigla je dotle da malog Džona sada shvata kao čisti "bonus" u svom životu.

- Bilo je teško... Razmišljala sam upoznala sam predivnog momka, zabavljamo se i sve je sjajno... Iii, onda se desi ovo. Sada, devet godina kasnije, nisam mogla da zamislim slađe dete u svom životu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver / splash news hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti