Skarlet Johanson otkriva tajnu svoje lepote

Skarlet Johanson otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 13/11/2015

0

Američka glumica Skarlet Johanson jedna je od najseksepilnijih žena sveta, a poznata je po prirodnoj lepoti, plavoj kosi, punim usnama, svežem licu i bujnim oblinama.

Ona je nedavno otkrila da je njen ten uvek savršeno čist i blistav zahvaljujući prirodnom sirćetu. Naime, jabukovo sirće je odličan tonik za kožu jer temeljno čisti pore i pomaže da se zatvore, dok je vinsko sirće važan sastojak maski za kosu.

- Od prirodnog sirćeta možete da napravite sjajan tonik za lice, koji osvežava ten i taj osećaj traje satima, a koža je mekša i nežnija na dodir - otkriva zanosna glumica, koja je otkrila i da su njene duge trepavice prirodne, te da nikada ne stavlja veštačke.

Maska za kosu

Dva žumanceta pomešajte sa kašikom meda, vinskog sirćeta i prirodnog maslinovog ulja. Stavite na kosu i ostavite 20 minuta, zatim isperite.

Tonik

Pomešajte kašičicu jabukovog sirćeta sa dve šoljice vode, ali prvo testirajte kako reagujete tako što ćete da stavite malo sirćeta na vrat. Ako posle 15 minuta nema nikakve reakcije, možete tim tonikom da čistite lice i vrat.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin