Penelope Kruz: Ponovo u svetu mode i dizajna

Penelope Kruz: Ponovo u svetu mode i dizajna

Autor: | 13/11/2015

0

Penelope Kruz, jedna od najseksepilnijih žena sveta, i muza omiljenog italijanskog brenda modnih dodataka, "Carpisa", u tandemu sa sestrom Monikom, dizajnirala je ekskluzivnu liniju ručnih i putnih torbi koja donose spoj španskog šarma i talijanske elegancije.

Kolekciju koju potpisuju šarmantne sestre, odlikuju različiti uzorci i boje, a jedno im je zajedničko - bezvremenski, ženstveni dizajn i savršena elegancija.

Ključni noviteti kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina - posebno oblikovani patent zatvarači pružaju mogućnost da od ručne torbe, idealne za dnevne prilike, u jednom potezu dobijete elegantnu torbicu, stvorenu za večernje izlaske.

Senzualan i elegantan dizajn najpoznatijih španskih sestara, vidljiv je i u liniji kozmetičkih torbica, koje su ukrašene "vintage" elementima, dok liniju putnih torbi krasi sofisticiran dizajn i naglašeni detalji. Sve ručne torbe iz "capsule" kolekcije izrađene su od prave kože i rađene su u trendi bojama - tamno zelenoj, smeđoj i sivoj.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Carpisa
Tagovi: penelope kruz

Pročitajte još