Hello! Awards 2015: Veče humanosti i zvezda

Hello! Awards 2015: Veče humanosti i zvezda

Autor: | 13/11/2015

0

Hello! New Year's Gala Party će i ove godine biti održan u Hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu. Tom prilikom redakcija ovog magazina dodeliće Hello! Awards za 2015, a nagrade će, kao i prošle godine, dobiti pojedinci i institucije koje su se po mišljenju čitalaca, medija i redakcije magazina "Hello!" najviše istakli humanitarnim i društveno korisnim radom. Priznanja će zaslužnim pojedincima i institucijama uručiti brojne poznate ličnosti iz Srbije i regiona.

Svako ko želi da predloži pojedinca ili instisuciju za dobijanje "Hello!" nagrade može poslati svoje predloge na e-mail adresu [email protected].

Rok za slanje predloga je 05.12.2015, a odluku o dobitnicima prestižne nagrade žiri će doneti 09.12.2015. godine.

Ovogodišnji program ulepšaće nastup benda "Frajle", a posle zvanične dodele svim gostima, poznatim ličnostima i medijima, ukazaće se prilika da uživaju u koktelu uz PH Brut NV šampanjac,"Heineken" pivo, koktele "Jager Maister", "Tullamore" viski i "SKYY" vodku.

Hello! New Year's Gala Party će još jednom okupiti sve zvezde iz Srbije i regiona, medije i eminentne institucije koji će uživati u pretprazničnoj atmosferi, a sve u svrhu humanosti.

Detalji događaja na www.color.rs/helloawards2015

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!

Pročitajte još