Autorka "Uvoda u anatomiju" otkrila zašto je rešila da "ubije" jednog od glavnih junaka serije

Autorka "Uvoda u anatomiju" otkrila zašto je rešila da "ubije" jednog od glavnih junaka serije

Autor: | 13/11/2015

0

Šonda Rajms, autorka, scenaristkinja i jedan od producenata popularne serije "Uvod u anatomiju", dobro zna kako da da izađe na kraj sa glumcima koje ne simpatiše. Da, ona ih uklanja iz projekta, ali na prilično bolan način i za sva vremena. To je svetu otkrila juče, gostujući u jednoj emisiji, kada ju je voditelj pitao da li je ikad "ubila" nekog od junaka svojih serija samo zato što joj se nije dopadao glumac koji ga tumači.

- O, da! Ali, neću vam reći o kome se radi – uz osmeh je odgovorila kreatorka jedne od najgledanijih serija u poslednjih dvadeset godina, pokrenuviši lavinu spekulacija među fanovima iz celog sveta.

A "Uvod u anatomiju" mnogi su napustili tako što su – izgubili život. Milioni gledalaca, koji su sinoć jedva dočekali sedmu epizodu dvanaeste sezone, smatraju da je Šonda najmanje simpatisala Patrika Dempsija, čuvenog doktora Šeparda, koji je poginuo na kraju prethodnog serijala.

- Nije bilo jednostavno odstraniti lik koji je imao toliku podršku publike, naročito ženskog dela. Mnogo smo polemisali o tome, i priznajem da nije bilo nimalo zabavno i lako, kao što neki možda misle. Većina doktora je tu od početka, dakle više od jedanaest godina. Postali smo porodica, živeli smo zajedno, disali kao jedno... Zamislite telo koje savršeno funkcioniše sa svim svojim udovima i organima, a onda ostane bez nekog od najvažnijih delova – objasnila je Rajmsova, ali nije potvrdila da li je reč o Dereku Šepardu ili možda nekom od doktora koji su ranije otišli iz serije, kao što su Mark Sloan i Leksi Grej.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić promo

Pročitajte još