Viktorijini anđeli: Modni spektakl u Njujorku

Viktorijini anđeli: Modni spektakl u Njujorku

Autor: | 11/11/2015

0

Najlepše žene sveta na jednom mestu! Revija o kojoj se mesecima pričalo, modni spektakl kuće „Victoria's Secret“ povodom dvadeset godina postojanja, održana je sinoć na Menhetnu u Njujorku, a izlazak zgodnih modela na pistu satima je čekalo na desetine hiljada ljudi.

Na ovom glamuroznom prazniku za sva čula „Viktorijini anđeli“ prikazali su svu raskoš ženske lepote. Blistave kreacije, neizbežna krila, seksepil koji je prosto isijavao sa scene, šljašteći kostimi i, naravno, zanosne manekenke, predvođene brazilskom lepoticom Adrijanom Limom. Dah su zaustavljale i veteranke Alesandra Ambrosio i Lili Oldridž, potom Kendis Svonpul, Šanina Šajk, Behati Prinslou, Izabel Gular. Pistom su prodefilovale i Kendal Džener i Điđi Hadid, ali bez krila.

Među spektakularnim komadima koje su nosile na sebi isticao se skupoceni brushalter vredan dva miliona dolara, koji je „prošetala“ Lili Oldridž. Ukrašen osamnaestokaratnim zlatom, optočen sa 6.500 malih dijamanata, plavim topazom, žutim safirima i ostalim dragim kamenjem, bio je pravi izbor za proslavu dvadesetog rođendana elitne modne kuće. Prisutni su mogli da vide i korset sa 90.000 zlatnih, crvenih, plavih i zelenih kristala sa potpisom brenda „Swarovski“, jednog od sponzora šoua.

U muzičkom delu programa publiku su zabavljale Selena Gomez i Eli Gulding, dok je najavljena Rijana nastup otkazala pre nekoliko dana.

Svi koji nisu imali sreće da prisustvuju reviji imaće prilike da šou pogledaju 8. decembra na kanalu CBS.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News

Pročitajte još