Žene godine na crvenom tepihu "Karnegi hola"

Žene godine na crvenom tepihu "Karnegi hola"

Autor: | 10/11/2015

0

U prestižnom “Karnegi holu” u Njujorku sinoć je održana 25. dodela nagrada “Žena godine” koju organizuje magazin “Glamur”. Među nagrađenima se našla Viktorija Bekam koja je proglašena i “modnom silom” zbog svog napornog rada i preciznog dizajna koji je njenu kolekciju od deset haljina pretvorio u modno carstvo. Njeni komadi su toliko klasični i prilagodljivi da ih ima svaka slavna ličnost u Holivudu, istaknuto je u najavi koja se čula dok se Viktorija u prelepoj crvenoj haljini pela na pozornicu.

Nagrade su dobile i oskarovka Riz Viterspun, balerina Misti Kouplend, rijaliti zvezda Kejtlin Džener, aktivistkinja Sesil Ričards, ženska fudbalska reprezentacija SAD i pokret “Charleston Strong”, sastavljen od žena koje su doprinele smirivanju strasti nakon nedavnog masakra u crkvi u Čarlstonu.

Svečanoj ceremoniji prisustvovale su i neke od prethodnih dobitnica, poput Serene Vilijams i Medlin Olbrajt. Program je vodila Ejmi Šumer, a publiku su zabavljale Dženifer Hadson i Eli Gulding.

Prisutnima se obratila i glavna urednica „Glamura“ Sindi Lejvi, koja se posebno osvrnula na kritike na račun odluke da se nagrada dodeli Kejtlin Džener. Tom prilikom ona je podsetila da se priznanjima odaje počast ženama koje se ističu u svojim oblastima rada i života, dakle za dostignuća na polju zabave, mode, politike, biznisa, ali i ljudskih prava.

Viktorija Bekam
Kejtlin Džener
Riz Viterspun
Vajola Dejvis
Iman
Lupita Nijongo
Ivanka Tramp
Dženifer Hadson
Karli Klos
Selena Gomez
Ejmi Šumer
Džesika Hart
Sofija Buš
Serena Vilijams
Goldi Hon
Ana Vintur
Andreja Pejić

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News