Frano Lasić: Medeni mesec na kruzeru

Frano Lasić: Medeni mesec na kruzeru

Autor: | 09/11/2015

0


Skladni bračni par, širom bivše Jugoslavije poznati glumac Frano Lasić i mlada beogradska dizajnerka Milena Matić, nedavno se vratio sa medenog meseca na kome su na kruzeru obišli grčko, italijansko i hrvatsko primorje. Iako su se venčali na proleće, supružnici su želeli da odlože odlazak na bračno putovanje jer su dugo birali destinaciju za najlepše romantične trenutke.

- Posle venčanja smo išli na letovanje, ali to putovanje nismo svrstali u medeni mesec, jer smo želeli da krajem leta i početkom jeseni odemo na jedno posebno putovanje koje će zaslužiti da ponese tu titulu. Dugo smo razmišalji o tome gde bismo išli, a kako smo oboje želeli da tom prikom obiđemo više mesta i da nam taj odmor bude aktivan, shvatili smo da je najbolje da odemo na kruzer jer on jedini omogućava ispunjenje svih naših zahteva - počinje priču Frano.

Njegova supruga dodaje:

- Uživali smo u svakom trenutku, a i vreme nas je poslužilo. Sve vreme je bilo sunčano iako je leto za nama.

Tokom odlično organizovanog putovanja na kruzeru, Frano i Milena imali su mnogo romantičnih trenutaka, a sama plovidba i odličan zabavni program koji im je bio na raspolaganju učinili su ovaj obilazak posebnim.

- Predivno smo se proveli, bilo je mnogo romantičnih trenutaka. Zalasci sunca koje gledate sa desetog sprata broda vrlo su romantični. Među mestima koje smo obišli bila je i Venecija, grad romantike, a vožnja gondolom je takođe romantičan doživljaj. Jedan od gradova u obilasku bio je i Dubrovnik, Franin rodni grad, i taj dan smo proveli u njegovoj kući u druženju sa Franinom mamom i sestrom, što nam je veoma prijalo - objašnjava Milena.

Glumac dodaje:

- More je tokom putovanja bilo mirno. Noću smo plovili, a danju smo obilazili gradove. Na brodu smo se osećali kao da smo u nekom velikom gradu, pojedine kafiće na brodu smo videli tek na kraju putovanja. Program je raznovrstan, tako da je boravak na kruzeru već sam po sebi poseban doživljaj.

Supružnici koji za sebe kažu da su zaljubljeni kao prvog dana najlepše uspomene poneli su iz Venecije, koju su posetili u vreme održavanja čuvenog filmskog festivala, pa su imali priliku da sretnu i mnoge holivudske zvezde.

- Najlepše nam je bilo u Veneciji. Tamo smo se zadesili baš u vreme održavanja „Bijenala“, pa smo bili u prilici da vidimo mnoge zanimljive umetničke postavke. Zbog festivala na Lidu u gradu je vladala dodatna gužva, a tokom šetnji smo sreli i mnoge svetske zvezde - kaže Milena.

Frano dodaje:

- Putovanja uvek prijaju i lepa su, tako da se posle svakog odlaska vratimo boljeg raspoloženja i napunjenih baterija. Tako je bilo i ovog puta.

Posle šest meseci braka, poznati glumac i njegova supruga i dalje uživaju u svakom novom zajedničkom danu koji je ispunjen romantičnim trenucima. Iako je razlika u godina veća od tri decenije, oboje tvrde da to nije prepreka njihovoj iskrenoj ljubavi.

- Milena i ja smo i pre braka živeli zajedno, tako da se u tom smislu nije ništa promenilo u našem odnosu, ali je brak svakako kruna svake prave veze. Divno provodimo prve mesece braka. Milena ima mnogo energije, tako da me na najlepši način pokreće. Uz nju se osećam dobro i ne razmišljam o godinama, meni Milena svakako prija kao divna i dobra osoba, ne zato što je mlađa od mene nego prosto zato što je takva - iskren je Lasić.

Zadovoljnoj u bračnoj zajednici, tridesetogodišnjoj dizajnerki najvažnija je ljubav koja ih vezuje i zajednički trenuci, dok razliku u godinama ne primećuje.

- U našem odnosu ima mnogo razgovora i zajedno donosimo odluke. Nekada budu i moja mišljenja zrelija, ali ne razmišljam o našem odnosu na način ko je zreliji, nego mi je važno da se međusobno dopunjujemo. Oboje radimo i imamo odličan društveni život, ali uvek ostavljamo vreme za nas. Jedan od naših malih rituala je gledanje filmova uveče kod kuće, ušuškani u toplu atmosferu našeg doma, uz kokice i šolju čaja - otkriva dizajnerka i kaže da planove o potomstvu prepuštaju sudbini.

- Dopuštamo da se ta stvar desi bez planiranja.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Privatna arhiva

Najnovije vesti