Toni Cetinski odgovorio na optužbe bivše supruge: Nisam otac bez mana, ali volim svoju decu i izvršavam svoje obaveze

Toni Cetinski odgovorio na optužbe bivše supruge: Nisam otac bez mana, ali volim svoju decu i izvršavam svoje obaveze

Autor: | 05/11/2015

0

Nakon što su hrvatski mediji objavili vest da je Ivana Nobilo tužila bivšeg supruga Tonija Cetinskog jer, navodno, ne plaća alimentaciju i ne vodi brigu o naslednici, oglasio se i popularni pevač.

- O majci moje kćerke ne mogu da govorim loše jer je rodila dete koje obožavam. U svakom trenutku sam spreman da preuzmem starateljstvo o detetu ukoliko je njoj to teret, a alimentaciju koliku je odredio sud plaćam. Priznajem poneki nenamerni propust, koji sam odmah po saznanju ispravio. Ukoliko sud odredi veći iznos ja ću to poštovati - ističe Cetinski i naglašava kako svoju decu voli i izvršava sve obaveze prema njima.

- U Ivanine poslovne propuste ne ulazim, ona ima svoj život za koji treba sama da preuzme odgovornost. Samo bih zamolio medije da u interesu moje kćerke i njenog normalnog odrastanja ne nasedaju na provokacije, a sve će informacije dobiti od nadležnih ustanova kada za to bude vreme. Volim svoju decu, izvršavam svoje obaveze, nisam otac bez mana, i nadasve želim da odrastaju u miru - izjavio je muzičar za hrvatski portal "Story".

Toni Cetinski i Ivana Nobilo upoznali su se 1999. godine u Zagrebu, venčali se u Rovinju 2007, a dve godine kasnije postali su roditelji devojčice. Razveli su se 2012, a Toni se u januaru 2014. godine venčao s Dubravkom Dujak. Iz prvog braka s Antonelom Butigan ima sina Kristijana.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: toni cetinski

Pročitajte još

Najnovije vesti