Gven Stefani potvrdila da je u vezi sa Blejkom Šeltonom

Gven Stefani potvrdila da je u vezi sa Blejkom Šeltonom

Autor: | 05/11/2015

0

Prošle nedelje Gven Stefani i zvanično se razvela od Gevina Rosdejla nakon 13 godina braka, a već se neko vreme šuška da je pevačica pronašla utehu u naručju takođe nedavno razvedenog Blejka Šeltona, što je juče potvrdio njen predstavnik za medije. On je istakao da su Gven i Blejk zapravo dugogodišnji prijatelji koji su nedavno započeli vezu.

Dan pre službene potvrde Gven se u intervjuu u šou programu "On Air With Ryan Seacrest" našalila na pitanje o odnosu s Blejkom i upitala voditelja je li to "onaj kantri pevač", da bi kasnije kratko rekla kako trenutno ne želi da odgovori na pitanje u vezi svog emotivnog života.

- Mislim da sam ti se dovoljno poverila ovog jutra, tako da na to neću odgovoriti. Ali, mislim da je zgodan - priznala je pevačica i dodala kako ih je "možda spojila televizijska kuća NBC".

- Dvoje istovremeno razvedenih ljudi. Pomalo je ludo što smo u isto vreme prolazili kroz isto. Mislim da smo pomogli jedno drugom jer smo mogli da podelimo priču i vidimo stvari i iz druge perspektive - izjavila je Gven.

Gven Stefani i Blejk Šelton sudije su u američkoj verziji muzičkog takmičenja "The Voice", a ubrzo nakon što su u kratkom razmaku oboje potvrdili da se razvode krenule su glasine da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Pevačica i Gevin Rosdejl predali su papire za razvod početkom avgusta ove godine, dok je Blejk priznao da je njegovom braku s Mirandom Lambert došao kraj samo mesec dana ranije.

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Oct 26, 2015 at 10:37am PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images

Pročitajte još