Bivša supruga tuži Tonija Cetinskog zbog alimentacije

Bivša supruga tuži Tonija Cetinskog zbog alimentacije

Autor: | 04/11/2015

0

U prijavi koju je podnela Ivana Nobilo, bivša supruga Tonija Cetinskog, stoji da hrvatski pevač ne brine o ćerki, kao i da neredovno plaća alimentaciju.

Ivana Nobilo je protiv Tonija Cetinskog podnela krivičnu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obaveza prema maloletnoj ćerki. Ovo nije prva tužba, Ivana Nobilo je već tužila bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije. Da se bivši bračni partneri u poslednje vreme viđaju samo na sudu, potvrdili su oboje.

- Ne želim da komentarišem. Mogu samo da kažem da pokušavam da isplatim sva dugovanja za koja nisam ni znao da postoje, a nastala su nakon Ivaninih poslovnih poduhvata. Što se alimentacije tiče, nju naravno plaćam - kaže Toni Cetinski.

Međutim, Ivana je otkrila drugu stranu priče.

- Šteta što Tonijeva ljudskost ne prati veličinu njegovog pevačkog talenta - rekla je Ivana Nobilo, potvrđujući da postoji tužba za alimentaciju u zagrebačkom Opštinskom sudu, kao i prijava zbog očeve nebrige i neispunjavanja obaveza prema sedmogodišnjoj ćerki.

Kako prenose hrvatksi mediji, izvori bliskih Cetinskom izjaili su da su ove tužbe i prijave razbesnele pevača koji tvrdi da ćerku redovno viđa, i da njenoj majci svakog meseca plaća alimentaciju u iznosu od 400 evra. To je, sdruge strane, zgranulo ljude bliske Ivani koji kažu da to nije istina.

- Toni ne plaća redovno alimentaciju za svoju ćerku. Konkretno, platio je alimentaciju u septembru, ali pre toga nije platio alimentaciju četiri meseca. Takođe, još uvek nije platio alimentaciju za oktobar. Ivana je podnela tužbu prvi put kada je Toni s plaćanjem alimentacije kasnio 15 meseci. U tom periodu su čekali rešenje o razvodu braka, koje je takođe kasnilo 15 meseci - potvrdili su izvori bliski Ivani.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: toni cetinski