Solanž Nouls odgovorila pratiocu na Instagramu koji je za njenog sina rekao da je ružan

Solanž Nouls odgovorila pratiocu na Instagramu koji je za njenog sina rekao da je ružan

Autor: | 03/11/2015

0

Iako je i dalje u senci svoje popularnije sestre Bijonse, Solanž Nouls svakako zna kako da privuče medijsku pažnju. Američka pevačica ovih dana je u centru zbivanja zbog incidenta na Instagramu, koji je izazvao jedan njen pratilac. Naime, u subotu pred proslavu Noći veštica Solanž je postavila fotografiju svog sina Džulza, koji je bio obučen kao reper LL Kul Džej s kraja osamdesetih. Ispod nje je neko napisao: "Tako je sladak, a u isto vreme i užasno ružan!"

Iako poznate ličnosti gotovo nikad ne odgovaraju na komentare pratilaca na društvenim mrežama, Solanž je, kao prava majka, odmah stala u odbranu svog deteta. Međutim, učinila je to kao dama – nije nastavila prepirku, već je dotičnom trolu javno poslala, kako je rekla, jednu pozitivnu poruku.

- Taman kad sam pomislila da je bezbedno deliti privatne fotografije na globalnoj mreži, neki ljudi kao što si ti odlučili su da na mom prostoru šire ružne stvari. Ne krivim te, mogu samo da zamislim zbog čega si imao potrebu da napišeš tako nešto. I hvala ti što si me naterao da ovo kažem. Dakle, ako neko, uprkos svoj ljubavi i pozitivnoj energiji koju ovde širimo, na mom terenu odluči da kritikuje moje dete koje to ničim nije zaslužilo, ja ću mu sigurno odgovoriti. A moj sin uživa u beskrajnoj ljubavi i pažnji koju mu svakog trenutka pružamo, tako da uopšte nije vredno dalje prepirke i spuštanja ispod nivoa. Nadam se da ćeš ubuduće paziti šta pišeš i kako se ponašaš prema deci. I budi srećan, prijatelju, što sam bila dobro raspoložena, inače bi ova priča krenula nekim drugim smerom – napisala je Solanž u statusu.

A photo posted by Solange (@saintrecords) on Oct 30, 2015 at 5:18pm PDT

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Getty Images
Tagovi: solanž nouls

Pročitajte još