Ekskluzivno za „Hello!“: Elena Karaman-Karić predstavlja raskošno seosko imanje

Ekskluzivno za „Hello!“: Elena Karaman-Karić predstavlja raskošno seosko imanje

Autor: | 02/11/2015

0


U srcu najviše beogradske planine, na samo sat vremena vožnje od centra prestonice, Elena Karaman-Karić stvorila je svoju porodičnu oazu.

Veliko imanje i dom na Kosmaju poznata dizajnerka nameštaja uredila je baš onako kako je želela, na originalan način, kombinujući iskonsku srpsku potrebu za slobodom sa inspiracijom koju je dobila dok je posmatrala seoske pejzaže u Engleskoj.

U svakom kutku poseda i kuće na živopisnoj planini osećaju se ljubav i zahvalnost prema svemu postojećem, što svakako ima veze i sa profesijom kojom se bavi.

U skladu sa načelima kojih se pridržavate, sagradili ste i uredili dom na Kosmaju. Zašto ste se odlučili baš za tu destinaciju?

- Da verujem u slučajnosti, verovatno bih rekla slučajno, ali kako znam da sve što nam se dešava ima određeni razlog, tako je i činjenica da sam pre nekoliko godina zalutala u magli i našla se na mestu našeg današnjeg imanja imala svoju još kakvu svrhu. Da li su to anđeli čuvari, intuicija, Božja volja, kako god, nabasala sam na najčarobnije parče zemlje koje me je ispunilo i ne prestaje da me ispunjava ljubavlju.

Izgled vaše organske farme pobrao je veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama, međutim, ima i onih koji se pitaju da li su kristalni lusteri preterana dekoracija za kokošinjac?

Ostatk intervjua i ekskluzivne fotografije potražite u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka, 2. novembra.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Najnovije vesti