Džordž Kluni: Moj pas je isti ja - lako ga je podmititi hranom

Džordž Kluni: Moj pas je isti ja - lako ga je podmititi hranom

Autor: | 02/11/2015

0

Amal i Džordž Kluni prošle sedmice udomili su psa Mili rase baset, iako već imaju dva ljubimca koja su, kako kaže poznati par, razmazili poput dece.

Glumac je 2010. iz skloništa spasio petogodišnjeg koker španijela koga su nameravali da uspavaju.

- Bojao sam se da me neće prihvatiti pa sam ga prvih nekoliko nedelja podmićivao ukusnom hranom. Danas sa mnom putuje svetom i živi kao kralj. "Prodao" bi se za dobru hranu, a jede u najboljim italijanskim restoranima - izjavio je holivudski glumac i režiser koji obožava životnje.

Svojevremeno se, nakon rastanka od Keli Preston, sa kojom je u vezi bio od 1987. do 1989. godine, glumac mesecima pravno borio da dokaže da je on vlasnik svinje Maksa koju je kupio svojoj tadašnjoj izabranici.

- Njemu nisu bila potrebna deca, Maks je bio njegova beba. On je voleo tu svinju više nego ikog. Njegov kućni ljubimac bio je veličine stola, ogroman - rekla je medijima Elizabeta Kanalis nakon raskida sa Klunijem.

Italijanska manekenka je dodala da su njih dvoje bili drugari i da je glumac bio neverovatno tužan kada je Maks uginuo.

- Bili su kao otac i sin. Kada je Maks uginuo 2006. godine, Džordž je bio slomljen. Možda će sada, kada više te svinje nema, početi da razmišlja o deci - izjavila je prošle godine Elizabeta.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs San Gabriel Valley Humane Society / Facebook

Slične Vesti

Najnovije vesti