Opru Vinfri saleće muškarac koji tvrdi da je njen "tajni sin"

Opru Vinfri saleće muškarac koji tvrdi da je njen "tajni sin"

Autor: | 29/10/2015

0

Čudan susret dogodio se ispred studija u Njujorku – poznata američka voditeljka Opra Vinfri imala je neprijatan susret sa izvesnim Kalvinom Mičelom koji tvrdi da je njen sin i da su njih dvoje razdvojeni već 20 godina, kao i da on pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Mičel je rekao da je Vinfrijeva jednom prilikom pitala njegovu majku da ga usvoji kada je on imao 11 godina, kao i da su se Opra i on upoznali na setu filma "There Are No Children Here".

Mičel je navodno postao suicidan i depresivan pošto se njegov kontakt i odnos sa Oprom prekinuo pre mnogo godina.

Kalvin Mičel (u gornjem levom uglu) pokušava da stupi u kontakt sa Oprom Vinfri

Opra je, naravno, ljuta zato što se Mičel obraćao tabloidima i pričao o njihovoj prošlosti samo par dana pre nego što su se susreli ispred studija, kada joj se i izvinjavao zbog toga.

- Žao mi je, žao mi je, ali to je bio jedini način da stupim u kontakt s tobom! - rekao joj je tada.

Posle toga, pitao ju je da li mogu da razgovaraju, a ona mu je odgovorila:

- Dušo, sada sam na putu ka Ujedinjenim nacijama tako da ne mogu sada da pričam.

Zatim je dodala:

- Kalvine, samo se ti brini o sebi.

Mičel je medijima ispričao da je šarmirao Opru kada su se prvi put susreli, nudeći joj dijetalni sok, a ona mu je ponudila posao kao njenog "ličnog telohranitelja", pre nego što je pitala majku Evu da li može da ga usvoji.

Vinfrijeva – čije bogatstvo je procenjeno na tri milijarde dolara – navodno je slala poklone za dečaka sa beleškama: "Za mog sina Kalvina, volim te".

Dobitnica 20 Emija navodno je platila Mičelu i pohađanje privatne hrišćanske škole u Misisipiju, sve dok nije napustio školu u 17. godini.

- Bio sam mlad. Doneo sam glupu odluku, a Opra nije htela da mi oprosti - rekao je Kalvin, koji je kasnije postao sklon samoubistvu nakon što ga je "napustila".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin
Tagovi: opra vinfri

Najnovije vesti